Monday, December 17, 2012

Top10: voivatko PowerPoint-kalvot levitä viraalisti (7)

Viime aikoina olen jännännyt, mille tilalle joulukuun alussa kirjoittamani bloggaus ehtiikään nousta. Kirjoitin nimittäin silloin Talentumin järjestämästä seminaarista, jota seurasin Twitterissä #talentumsome -tagilla tiistaina ja keskiviikkona. Päivien puhutuimmaksi esitykseksi nousi Rautasillan Eero Leppäsen esitys ja bloggauksessani analysoin syitä sen suosioon. Syyt ovat oikeastaan hyvin yksinkertaisia: Eero osaa käyttää sosiaalista mediaa.

Toinen mielenkiintoinen esitys, jonka ko. seminaarista poimin, oli Zipipopin Helene Auramon esitys LinkedIn:stä. Rautasillan esitykseen verrattuna siinä on paljon enemmän tekstiä, eli seminaarikatsojien piti keskittyä seuraamaan esitystä, eivätkä he siksi ehtineet juuri twiitata esityksestä.

Tämän retwiittasin itse:
Samalla minulle selvisi, että Jolla osaa käyttää LinkedIn:iä vielä paremmin kuin luulin, sillä -tapahtumaan liittynyt päivitys LinkedInin yritysprofiilissa nousi globaalille Top10-listalle.
Helenen esitystä ei jaettu SlideSharessa samana päivänä jolloin se pidettiin, joten se ehdittiin tavallaan jo unohtaa. Sosiaalisen median sykli on välillä vähän julma.


1 comment:

  1. Tämä bloggaus on kirjoitettu viime viikolla, ja sen jälkeen Helenen esitys on saanut melkein kiinni Eeron esityksen kävijämäärät. Joten se, että toinen esitys lähti viraalisti liikkeelle esityspäivänä, ei takaa sitä, että se pysyy iät ajat katsotumpana, siihen vaikuttaa enemmän käytetyt hakusanat.

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...