Wednesday, December 12, 2012

Top10: Piilotettu aarre sai uudet kotisivut ja ilmeen (10)

Yksi tämän vuoden ehdottomia kohokohtia (ja samalla myös näkyvimpiä juttuja julkisesti) Piilotetulle aarteelle oli se, että uudistin kotisivuni, - ja samalla tuotteistukseni ja koko yrityksen ilmeen. - aiheesta kertoneessa blogikirjoituksessa avasin koko prosessin ja kerroin kuka keksi mitä.

Kiitos siis vielä kerran Trimedialle hyvästä työstä ja RedanRedanin Lindalle ihanan raikkaista kuvista, joita on aina yhtä ilo käyttää. Erityisen iloinen olen paitsi avataristani, jonka olen tunkenut vaikka kuinka moneen palveluun, omista uniikeista some-ikoneistani, eli laatoista, jotka hyppelevät aarrearkusta. Kiitokset ansaitsee myös Hale Okkonen, joka kyseenalaisti vanhat sivuni ja sai minut alunperin liikkeelle kotisivuprojektissa :).

Kuvat ovat hyvin tärkeitä sosiaalisessa mediassa, etenkin blogissa, ja siksi yritän jokaiseen bloggaukseen lisätä myös aiheeseen liittyvän kuvan. Viereinen avatar+taulu -kuva on hyvin monikäyttöinen, sillä tauluun voi laittaa paitsi kuvia myös tekstejä. Tällä kertaa tuunasin profiilikuvaani myös lisäämällä korviksen - kultaisen kaukoputken, jota tarvitsen löytöretkilläni sosiaalisessa mediassa.

Paljon kehuja olen saanut myös tästä Prezi-esityksestä, jonka olen Lindan kuvien avulla tehnyt.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...