Friday, January 21, 2011

Sinut on haastettu some-talkoisiin!

Olemme varmaan kaikki samaa mieltä siitä, että Suomi tarvitsee hyviä esimerkkejä siitä, että yritysten ja muiden organisaatioiden oikeasti kannattaa mennä someen. Miten voimme kerätä näitä tarinoita yhdessä? Maanantaina päivitin sosiaalinenmedia.org:iin aika monta casea ja huokuttelin mukaan muitakin. Viikko taisi olla aika kiireinen, sillä muut eivät ehtineet vielä talkoisiin, siksi jatkan haastetta taas :).

Eli sinut on nyt haastettu: jos tiedät jonkun hyvän (tai edes kelvollisen) esimerkin someilusta, niin käypä lisäämässä se wikiimme. Alla lisätietoa siitä, voit päivittää sitä myös anonyymisti.

Ja nyt, hyvää viikonloppua!


PS. Noita ylläolevia kalvoja saa vapaasti upottaa ja käyttää missä vaan, kunhan ei nappaa mun nimeä niistä pois :).

10 comments:

 1. Minua kiehtoo Somen vieminen käytäntöön perinteisissä teknologiayrityksissä. Täältä löytyy maaginen historiakierros ja Qaikusta viitteitä Innovaatiojunaan, Qelluntai, Suomi2, iTraining, Microduuni jne. keskusteluihin. Blogeistani löytyy avoimia tai peiteltyjä viitteitä yrityksiin: www.kknet.fi

  Tulemme tänä keväänä avamaan useita tapahtumia Digital Villages kehikon alaisuudessa.

  Terveisin
  Helge
  050 309 2021

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Käypä kirjaamassa jotain juttuja myös wikiin, niin uudetkin ihmiset löytävät ne :).

  ReplyDelete
 3. Kiitos haasteesta - käyn vilkaisemassa, pystynkö täydentämään esimerkkien galleriaa. Edellinen haaste meni huomaamatta ohi. :)

  ReplyDelete
 4. Etköhän sinä Anja helpostikin muista jonkun puuttuvan jutun :).

  ReplyDelete
 5. Kiitoksia haasteesta. Eiköhän täältä jotain sisältöä löydy kun vain ehtisi päivittämään :) Ja myös jos joku taho on kiinnostunut tekemään casen itsestään kannsamme, niin ottakaa yhteyttä! Keskustellaan tavoitteistanne tarkemmin.

  t. Harri / SoMeMonitor

  ReplyDelete
 6. Kiitos haasteesta minultakin, katsotaan, jos vaikka saisin jotain aikaankin: jotenkin täällä Sveitsissä asuessa suomalainen someilu ja sen seuranta jää selvästi vähäisemmäksi :)

  ReplyDelete
 7. Kävin lisäämässä edes yhden :) Hieno hanke!

  ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...