Friday, March 27, 2015

Arvonta Kiepaus-faneille

Perustin Kiepaus-konseptin nelisen vuotta sitten. Kierrätysverkko-asiakkaani halusi silloin saada someen enemmän keskustelua kierrätyksestä. Avasimme Kierrätysverkolle ihan omat some-palvelut, mutta jotta saisimme #kierratys-avainsanalle enemmän sisältöä esimerkiksi Twitterissä, tein Kiepauksen, joka pyörii pääosin syötteiden varassa. Sisältöä Kiepaukseen tuotan harvakseltaan itsekin, esim. Pinterestin ja Instagramin avulla. Facebookissa Kiepauksella on nyt 1081 tykkääjää, Twitterissä seuraajia on 292 ja Pinterestissä ryhmätauluamme seuraa 569 henkilöä. En ole käyttänyt rahaa Kiepauksen markkinointiin, se on kasvanut itsestään pikku hiljaa. Lue lisää Kiepauksesta kotisivultani.
Noin vuosi sitten Vera Wunderlich otti yhteyttä. Hän työskentelee BoD Suomessa, jonka  BOD (=Books on Demand) -julkaisupalvelun kautta jokainen voi julkaista oman kirjansa, joko ainoastaan omaan käyttöönsä tai kirjakauppamyyntiin. Vera ehdotti yhteistyötä. BoD:illa oli menossa kirjaprojekti Mariko Palomaan, Madam B.C.-bloggarin kanssa. Mariko piti blogissaan ideakilpailun, jonka kautta tulevaan kirjaan valittiin 10 kierrätysaiheisia tee se itse -ideaa, loput ideat tulivat Marikolta. Kirja julkaistiin juuri ISBN-tunnuksen kanssa ja sitä löytyy nyt perinteisistä kirjakaupoistakin. Autoin Kiepauksen Facebook-sivun kautta ideakilpailun markkinoinnissa ja sain siitä kiitokseksi maininnan kirjaan sekä valmiita kirjoja arvottavaksi Facebook-sivun tykkääjille. 

Kirja on nyt valmis ja minä saan oman kappaleeni ensi viikolla :). Kirjan takakannessa kirjoitetaan:

Menikö laukku huonoksi? Tuliko vaatteeseen reikä? Tympiikö tylsät kengät? Ei hätää, kaiken voi kierrättää uudeksi! Tee käsitöitä ekologisesti kierrättäen ja tilipussiasi säästäen. Bloggaaja Madam B.C. kertoo miten kustomoit kengät uniikeiksi, ompelet vaatteet uudeksi ja korjaat käyttökelvottoman tavaran käyttöön.
Opi kierrätyskäsitöiden perustekniikoita, lue kantapään kautta opittuja niksejä, tutustu blogista tuttuihin suosikkeihin ja inspiroidu täysin uusista ideoista. Mukana on myös blogissa järjestetyn ideakilpailun parhaimmistoa. Kirja soveltuu hyvin aloittelevalle käsitöiden tekijälle, mutta inspiroi varmasti myös kokeneempaa käsitöiden harrastajaa.On siis aika laittaa pystyyn vuosi sitten lupaamani arvonta. Arvonta antaa minulle mahdollisuuden kerätä suoraa palautetta Kiepauksesta. Käytän siihen nykyään aikaa ehkä puoli tuntia kuukaudessa, joten mitään kovin isoja muutoksia en lupaa toteuttaa, mutta ehkäpä jollain on hyviä ideoita, jotka voi toteuttaa helposti ja nopeasti.

Onnea arvontaan ja kiepahtelemisiin! 
PS. Mariko pyysi minua vielä ilmoittamaan, että arvontaan saa osallistua myös ulkomailta. Kirjaan liittyvät avainsanat ovat: #itteteinjakierrätin ja #madambc .

Päivitys: Voittajat arvottu 13.4.


  1. Nina Jylhä
  2. Riitta Ojajärvi
  3. Eeva/Helsinki
  4. Johanna Virtanen
  5. Anu Lahti
Onnea voittajille, saatte toivottavasti pian kirjanne postissa!

1 comment:

  1. Anu kiittää ja kuittaa. Ylläriposti saapui maanantaina perille. Tuli samalla traumasoitua yks posti pate. Pakkoko sitä on ryykiä ovelle aamutuimaan, minuutti allekirjoittaneen heräämisen jälkeen ;)

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...