Wednesday, March 25, 2015

Biisonimafian Kaitsu toivoo rehellisyyttä videoihin

Somen avaimet -haastattelusarja jatkuu ja ääneen pääsee Kaitsu Walfrid Rinkinen, joka on tuttu paitsi YouTubesta myös ihan perinteisestä tv:stä. Biisonimafian perustaja on tällä hetkellä lähdössä Lappiin tekemään uutta leffaa, jonka kulisseihin voi kurkata vaikka Instagramissa. Ensimmäinen Billy's -leffa Koeaika julkastiin puoli vuotta sitten ja se on saanut jo huimat 332.000 katselukertaa. Aika hyvin "pitsamainokselta" :).

Hei Kaitsu! Aloimme suunnitella ensimmäistä YouTube-koulutustamme vuosi sitten. Mikä on muuttunut SuomiTubessa eniten viimeisen vuoden aikana?

Firmoja on enemmän tekemässä. Tubettajien kanssa läpivietyjä projekteja on valmiina ja tulokset ovat olleet käsin kosketeltavia osassa caseissa. Tiedetään enemmän, mikä toimii ja miksi. 

Niin, olet mukana mm. Duudsoneiden ja Justimus Filmsin kanssa Töttöröö-verkostossa. Oletko sinä tehnyt videoita tai muuta yhteistyötä joidenkin matkailuorganisaatioiden kanssa?

Tommonen tehtiin Vuokatin Freestylehallille, kun se avas ovensa. Pyysivät uudestaankin käymäään ;D Kun itse suunnittelet matkoja, miten hyödynnät YouTubea?

Katson kitespotteja videoilta. Niistä näkee mitä siellä niin, kun voi oikeesti tehdä. Valokuvat saadaan aina näyttää liian hyvältä.. 

Vai kitespotteja... Piti tarkistaa Googlesta ja Wikipediasta, että kyse on leijalautailusta. Mikä on oma suosikkisi matkailuaiheisista kanavista?

Visit Finland Suomessa. Mutta yleensä kyllä katon harrastajien videoita, ne on rehelisempiä.

Eli organisaatioidenkin kannattaisi pyrkiä rehellisyyteen ja aitouteen... Tuben avaimia on jaettu jo kolme kertaa. Mitä sinä itse olet niistä saanut?

Kontakteja ja dataa Tonilta, fiilistä kentältä. 

Lyhyesti virsi kaunis, onnea leffan kuvauksiin Kaitsu! :) Tavataan toukokuussa Satulinnassa YouTube-koulutuksessa, jossa puhumme lisää vaikka siitä, miten organisaatiot voivat tehdä aidompia ja puhuttelevampia videoita.

Somen avaimet: YouTube-koulutus 
Aihe: Matkailu ja tapahtumat YouTubessa 
Aika: 24.4.–15.5.2015 
Koulutuspäivä: 8.5.2015 
Hinta: 595 € + alv 
Sijainti: Satulinna, Hirvensalmi 
Ilmoittaudu: Tästä

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...