Tuesday, March 25, 2014

9 tapaa seurata blogiani

Olet ehkä huomannut, että kirjoitan tähän blogiin keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Järkevintä olisi valita tietyt julkaisupäivät, että osaisit olla kuulolla, mutta koska en halua stressata bloggaamisesta (se on kuitenkin minulle ihan vapaaehtoista), en tee niin, vaan bloggaan silloin kun on aikaa ja ideoita.

Voit seurata blogiani monella tavalla


1. Laita blogini kirjanmerkkeihisi ja tule lukemaan juttujani vaikka kerran viikossa. Jos tulet aina samaan aikaan (esim. luet piilotettuja aarteita joka maanantai kello 15 tai lauantaina kello 10), niin sinulla pitäisi olla aina uutta luettavaa.

2. Tilaa sähköposti blogin oikeasta sivupalkista

3. Tilaa RSS (löytyy edellisen alta)


4. Seuraa minua tai  Piilotettua aarretta Twitterissä. @jjanhone on tileistä puheliaampi ja käyttää usein myös englantia, @piilotettuaarre taas on oikeastaan botti, joka näyttää sisältöä uusista blogikirjoituksistani, Facebook-sivultani ja muutamalta Pinterest-taulultani. Jälkimmäisen tilin päivitykset näet myös upotettuna www.piilotettuaarre.fi-sivulla.

5. Seuraa Pinterestissä Some-bloggauksia -taulua. Ko. taulua seuraamalla näet myös kilpailijoideni bloggauksia. Ko. Pinterest-taulu on myös linkitetty @someorg-tiliin Twitterissä.

6. Seuraa minua Google+:ssa. Uusista blogikirjoituksista menee automaattisesti viesti plussaan, muuten olen siellä aika passiivinen (kaikkeen ei some-asiantuntijankaan aika riitä).

7. Jos olemme LinkedIn-kontakteja, löydät uudet blogikirjoitukset myös päivityksistäni.

8. Seuraa blogiani Blogilistalla. Blogilistaa ei varmaankaan moni enää seuraamiseen käytä, mutta jos sinulla on sinne tunnarit, käy antamassa blogilleni tilauspeukutukset, niin blogini nousee suosituimpien some-blogien listalla sivulle 1. Suosituinta some-blogia ylläpitää näköjään +Marjut Mutanen (165 tilaajaa), hopeaa saavat +Harto Pönkä ja +Lisa Sounio (46 tilaajaa). Minulla on 4 tilaajaa, kun top-10:iin pääsi 9 tilaajalla.

9. Tykkää Piilotetusta aarteesta Facebookissa. Viikonloppuna pöhistiin taas siitä, miten huono näkyvyys Facebook-sivujen ilmaisilla päivityksillä on ja tulevaisuudessa näkyvyys tippuu entisestään, 1-2% tasolle, joten jos valitset tämän viimeisen tavan, sinun kannattaa tilata Facebook-sivun ilmoitukset, ks. kuvasta miten:


MUOKS: 25.3. klo 8:19

10. Kysyin tavoitteellisten bloggaajien ryhmässä, unohdinkohan nyt jonkun tavan, ja heti tuli vastaus: Bloglovin. Jos siis käytät ko. palvelua, löydät Piilotetun aarteen sieltäkin, siellä minulla on näköjään 14 seuraajaa. :)

11. Ja tulipa tässä mieleen vielä yksi tapa: jos sinulla on Blogger-tunnukset (siis Google-tunnukset), voit seurata Bloggerin kautta suosikki-Blogger-bloggaajiasi. 27 ihmistä seuraa Piilotettu aarretta Bloggerin kautta.

Kerropa mitä seuraustapaa sinä suosit, tämän blogin kohdalla tai yleensä.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...