Monday, February 4, 2013

Miksi yrityksten pitäisi mennä someen by @outilammi


Sillä välin kun pidimme CMAD:ia Outi Lammi piti omaa esitystään Zeniitin aamiaisseminaarissa otsikolla Apua digiähkyyn. Jaan esityksen, koska minulla on blogissani vähän samantapainen sarja, eli somen tietoähky kuriin -sarja :).

Esityksessään Outi kertoo mm. siitä, miksi someen kannattaa mennä: koska se vaikuttaa hakukonenäkyvyyteeen ja koska ihmiset käyttävät sosiaalista hakua. Hän puhuu myös sisältömarkkinoinnista, jota Piilotettu aarre -blogikin edustaa: tällä blogilla todistan asiantuntijuuttani käytännössä jankuttamatta "osta, osta, osta" -mantraa tai jatkuvalla omakehulla (yhtenä esimerkkinä tästä jaan täällä muidenkin ajatuksia, en aina vain omiani). Hän toteaa myös, että kaikkien ei tarvitse kirjoittaa, vaan muitakin tapoja on: kuvat, infografiikat, videot...

Outi on itse loistava esimerkki yrittäjästä, joka taitaa sisältömarkkinoinnin. Harvoin hän blogeissaan edes mainitsee, että hänen asiantuntemustaan voi myös ostaa (kirjoina tai koulutuksina), vaan tyytyy jakamaan hyödyllisiä vinkkejä, jotka leviävät itsestään somessa.

 

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...