Wednesday, January 30, 2013

#CMADFI - palautetta keräämässä

Huhhuh! Nyt on olo kuin lapsella joulun jälkeen: joulupukki kävi jo, eli enää ei tarvitse jännittää, sillä CMAD on ohitse ja jäljellä on vain iso kasa lahjoja.

Maanantaiaamuna minua todellakin jännitti. Ei se, että esiinnyin itsekin ison CMAD-yleisön edessä (esityksiä en ole jännittänyt vuosikausiin, vaikka vielä kouluaikana esittelmät olivat pahinta mitä tiesin), vaan se, miten ihmiset tapahtumassa viihtyvät ja miten käytännön järjestelyt onnistuvat.

Tapahtuma vaikutti paperilla todella mainiolta, mutta minusta se onnistui vielä paremmin: ihmiset odottivat todella innokkaasti tapahtumaa somessa, "melkein kuin lomalle pääsisi", tunnelma tilaisuudessa oli rento ja esiintyjät ylittivät itsensä - kaikki esitykset olivat todella mielenkiintoisia. Myös tapahtumajärjestelyjä kehuttiin siihen malliin, että aloin jo harkita uutta uraa tapahtumajärjestäjänä ;). Mairittelevalta tuntui sekin, että saimme myös median kiinnostumaan tapahtumasta, Suoralinja teki tapahtumasta sähkeen (ma) ja Aamulehti jutun (ti).

Palaan täällä blogissa luultavasti vielä moneen kertaan lahjoihin, eli tapahtuman tiimoilta tuotettuun materiaaliin, mutta nyt minulla on kiire kysyä teiltä palautetta, kun asiat ovat vielä tuoreessa muistissa. Eli täytähän alla oleva lomake ja anna meille risuja, ruusuja ja ideoita ensi vuoden tapahtumaa varten. Voit täyttää lomakkeen myös täällä.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...