Thursday, February 28, 2013

Google+ ja piilotetut hakukoneaarteet

Annan taas puheenvuoron Jaana Nyströmille. :) Ensimmäisen haastattelun yhteydessä totesin, että Piilotetun aarteen Google+-profiili on jäänyt ihan hunningolle. Laitellessani tähän seuraavaan videoon metadataa paikalleen, totesin, että asialle on ihan pakko tehdä jotain, ja niin kävin eilen vähän rukkailemassa Piilotetun aarteen yrityssivua...

Hyvin Jaana siis vakuutti minut, mitenkähän käy sinulle? :)

Yhtään enempää sisällöntuotantoaikaa minulle ei kuitenkaan ole siunaantunut, joten piti laittaa taas syötteet laulamaan. Twitterfeed ei (ainakaan vielä) tue Google+:aa, joten piti mennä Hootsuiteen sorkkimaan. Olen sinne joskus tunnarit luonut, mutta käyttö on jäänyt vähäiseksi, vaikka monet palvelun nimeen vannovatkin. Minulle ratkaiseva tekijä on hinta. Hootsuiten kautta saan pyöräytettyä kaksi syötettä ilmaiseksi, kun taas Twitterfeedin kautta hallinnoin (ihan oikeasti!) noin sataa syötettä.

Piilotetun aarteen G+-tilille laitoin saman sisällön kuin sen Twitter-tilille, joten ihmiset saavat nyt siis itse valita kumpaa he mieluummin seuraavat. Samalla kun Twitterfeedissä pyörin, muutin sisältöjä sen verran, että Piilotetun aarteen kieleksi jää lähinnä suomi, englanninkielisiä juttuja jaan sitten enemmän omalla Twitter-tililläni.

Joten jos sinua plussattaa, niin tervetuloa seuraamaan Piilotettua aarretta Plussan puolelle, kuten Jaana tapaa sanoa.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...