Friday, February 22, 2013

Miksi kannattaa maksaa LinkedIn:in käytöstä, osa 3

Tutkimukseni LinkedIn:in Premium-tilin eduista jatkuu. Jo nyt, vasta muutamien päivien käytön jälkeen, tuntuu siltä, että suhteeni LinkedIn:iin on muuttumassa: maksavana asiakkaana haluan käyttää palvelua enemmän ja ottaa enemmän irti tarjotuista mahdollisuuksista.

Maksavana asiakkaana sain vihdoin myös korjattua asioita, jotka ovat häirinneet minua pitkään.

Minulla oli esimerkiksi tapana korvamerkitä eri tilaisuuksissa tapaamiani ihmisiä, esim. "tapasimme MindTrekissä vuonna 2009". Luulisi, että muutkin haluavat muistaa missä kenetkin ovat tavanneet, mutta LinkedIn:stä puuttuu paikka seminaareille (ehkä Eventit olivat vähän sama asia, mutta ne poistettiin vastikään), joten otin luovaan käyttöön koulutus-kohdan, ja lisäsin seminaareja siihen (kurssi-kohtaa ei silloin vielä LinkedIn:ssä ollut). Mutta kun olin kerran iskenyt kenttään nimen "MindTrek 2009", en saanutkaan enää muokattua nimeä. Tämä muuttui, kun iskin rahat pöytään ja nyt muutin nimeksi "MindTrek seminars", jolloin voin jatkossa taas korvamerkkailla ihmisiä.

Maksavana asiaakkaana sain myös muokattua profiilissani näkyviä SlideShare-esityksiäni, poistin joukosta esim. Mini treasures wikiä varten tekemäni ohjeet. Muutin myös työkokemukseni järjestystä. Tähän asti ykkösenä on roikkunut "kolumnisti Suur-Jyväskylän Lehdessä, 1%" sen sijaan, että mainostaisin olevani "sosiaalisen median asiantuntija Piilotetussa aarteessa, 96%". Nyt työtehtäväni ovat tärkeysjärjestyksessä :). Nostin myös endorsausten paikkaa profiilissani ylemmäksi (tällä hetkellä minua muuten endorsataan eniten bloggaamisesta, 53 kpl, nöyrä kiitos siitä kaikille endorsaajille).

PS. Viimeksi kerroin OpenLink-verkostosta ja nyt olen saanut sitä kautta ensimmäisen viestin (koulutusmainoksen) sähköpostiini. Joku siis oikeasti hyödyntää verkoston mahdollisuutta, itse en ole vielä ehtinyt. Huomasin myös, että verkostooni kyllä kuuluu OpenLink-ihmisiä, ainakin Hanna Takala, mutta LinkedIn:in haku ei näytä, ketkä 1-tasoni kontaktit verkostoon kuuluvat. :P Ensi kerralla kerron tässä sarjassa ehkä lisää LinkedIn:in hauista.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...