Thursday, December 15, 2011

Top10: haastatteluja, haastatteluja (10)

Ike Turner and his King Of Rythm feat. Clayton Love - She Made My Blood Run Cold (King 5553 promo) on Vimeo by boogaludo Eilen kerroin uudesta sarjasta, jossa esittelen kaikkien aikojen suosituimmat blogipostaukset tässä blogissa. Listan kirjoitukset on kaikki kirjoitettu tänä vuonna, ja suurin osa alkuvuonna. Uusista postauksista mukaan pääsi vain Jarmo Lahden haastattelu, mikä johtunee ehkä siitä, että hän on hyvin verkostoitunut somessa, ja kertoi haastattelusta mm. omassa blogissaan :). Jos missasit haastattelun, lue täältä mitä Jarmo Lahti kertoi somen käytöstä toimittajan työssä tai Jarmon omaa bloggausta hänen aiemmista haastatteluistaan.

Vuoden aikana tein muitakin haastatteluita, HeiaHeian Jussi Räisänen kertoi siitä, miten startup-yritys käyttää somea ja Outi Lammi kertoi mm. ihmisten pahimmista virheistä PowerPoint-esityksissä.

Mutta haastateltiin minuakin :). Outin blogissa kävin kertomassa wikeistä.

Perinteisessä mediassakin pääsin ääneen, kerroin mm. Yle Puheessa ja Kymenlaakson radiossa kuntien somen käytöstä, uudesta yrityksestäni Keski-Suomen yrittäjien lehdessä, some-intohimoistani Laukaa-Konnevesi-lehdessä ja nukkekotiharrastuksesta Nukkekoti-lehdessä, Lahden radiossa ja Etelä-Suomen Sanomissa. Sunnuntaisuomalaisessa minä ja Twitter-kirjan kirjoittanut Maija Haavisto kerroimme nörteistä ja nörttiteemaa jatkan, sillä olen luvannut kirjoittaa uuteen Nörttitytöt-blogiin. :)

2 comments:

  1. Moi Johanna! Piillotettu aarre löytyi, kun katselin, mistä Nörttityttöihin tulee liikennettä. ;-) Saako tämän blogisi liittää Nörttityttöjen sivupalkkiin, vai olisiko aarre silloin liian helposti löydettävissä?

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...