Tuesday, December 20, 2011

Uusi tapa spämmätä

Spam Huh! Löysin juuri uuden tavan spämmätä.

Vanhoja ovat mm.
 • sähköpostiviestit ulkomaiden upporikkailta, jotka haluavat lahjoittaa rahansa sinulle tai Nordean viestit, joissa pyydetään henkilötietoja
 • blogikommentit (siksi moderoinkin kaikkien blogieni kommentit). Esimerkkejä niistä:  
"You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog."
"Outstanding weblog here! Moreover your web site rather a great deal up quick! What host are you the usage of? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quick as yours lol" 
"This entry was posted on June 16, 2010 at 3 57 pm and is filed under Books, Damn the Rejections, Las Vegas Writers Conference, Maralys Wills, Publishing, Writing."
"This entry was posted by admin on December 4, 2011 at 1 27 am, and is filed under Vacation Packages."
 • roskaviestit Facebook-sivujen seinillä (esim. Adidaksen sivu oli yhteen aikaan täynnä pimuja, jotka mainostivat ... itseään). Eilen joku muuten murtautua Lady Gagan sivulle ja lupasi iPhoneja Gagan pikku monstereille...
 • "vastauksia" mun tweetteihin tuntemattomilta ihmisiltä, viestin sisältönä esim. vain bit.ly-linkki
 • mun Mini treasures wikissä käydään myös spämmäämässä, mm. autojen vuokrausta mainostamassa (esim. John Lennon tekee sitä)
No mikä nyt sitten on uusi tapa?

Pistetään joku nettiosoite "seuraamaan" blogeja tai muita nettisivuja niin, että se näkyy blogin tilastoissa. Minäkin ihmettelin kovasti, miksi jostain venäläiseltä sivulta tullaan niin usein mun sivulle ja kun klikkasin osoitetta, näinkin todella koukuttavasti tehdyn "ostos-tv"-videon. Se oli niin hyvin tehty, että katsoin sen loppuun asti nähdäkseni miten se loppuu. Kaveri oli keksinyt tavan käyttää hyväksi mobiilimainontaa ja tullut upporikkaaksi. Hän halusi kuitenkin "kostaa kaikenmaailman guruille, jotka huijaavat meitä" ja siksi hän oli valinnut pienen porukan, jolle antaa ilmaiseksi huippusalaisen softansa (ja ajatelkaa, hän valitsi minut...). Jenkki ei halua mitään muuta kuin serverin ylläpitorahan (49 dollaria). Luulisi, että upporikkaalla on itselläkin varaa maksaa serveristään... Nyt tämä tyyppi nauttii elämästään: nukkuu aamulla pitkään niin pitkään kuin haluaa, tilaa ravintolassa hintaa katsomatta, ostaa vaimolleen ja lapsilleen lahjoja ja menee paikkoihin, joihin haluaa. Tuohon elämäntapaan ei kyllä tarvita miljoonaa dollaria päivässä, joten jätän tämänkin tilaisuuden käyttämättä... :)

Millaisiin luoviin spämmitapoihin sinä olet törmännyt?

1 comment:

 1. NeoBux on internetsivu, joka maksaa mainosten klikkaamisesta ja uusien jäsenten
  hankkimisesta. Klikattavia mainoksia on noin 20-30 päivässä, ja saat puolet hankkimiesi jäsenten (referaalien) tuloista ( he eivat siis menetä mitään). Maksu suoritetaan PayPaliin, ja rahat voi siirtää aina ansaitun dollarin jälkeen. Itsellä on aikalailla 6 aktiivista referaalia, ja tienaan 2-3$ päivässä, kuukaudessa keskimäärin 50$ käyttämällä pari minuuttia päivässä.

  NeoBux
  http://www.neobux.com/?r=aapol

  PayPal
  https://www.paypal.com/fi

  Ps. Käytä molemmissa samaa sähköpostia.

  Vinkki: NeoBuxiin saa hankittua helposti referaaleja ilmaisilla Traffic Exchange-sivuilla.
  Tuossa muutama ilmainen ja toimiva:

  http://www.easyhits4u.com/?ref=aapol
  http://www.clicksia.com/index.php?ref=aapol
  http://www.clicks4cents.com/index.php?ref=aapol

  ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...