Tuesday, December 20, 2011

Top10: Soitellaan b2b-somessa (7)

Ike Turner and his King Of Rythm feat. Clayton Love - She Made My Blood Run Cold (King 5553 promo) on Vimeo by boogaludo Olemme edenneet top10-listalla jo numeroon 7. Aloitin vuoden alussa tutkijana TTY:llä SOITA-projektissa.
”SOITA – Sosiaalinen media innovaatioprosessin tukena asiakasrajapinnassa ” – hanke tutkii ja pilotoi sosiaalisen median mahdollisuuksia innovaatioprosessin asiakasrajapinnassa b-to-b kontekstissa. Tarkoituksena on parantaa Suomalaisten suurten ja pk-yritysten käyttäjälähtöisyyttä ja kykyä hyödyntää avoimen innovaation toimintatapoja. Hanketta toteutetaan Tampereen teknillisen yliopiston, Åbo Akademi/MediaCityn sekä Digitaaliset sisällöt-klusterin kanssa yhteistyössä.

Hanke on rahoitettu Tampereen teknillisen yliopiston, Åbo Akademin, Tekesin ja yhteistyöyritysten avulla ja sen tarkoituksena on tuottaa käytännönläheistä tutkimustietoa suomalaisille suurille ja pk-yrityksille.

Bloggasin projektin tiimoilta myös professori Hannu Kärkkäisen DCL-esityksestä ja projektipäällikkö Jari Jussilan esityksestä. Seuraa SOITA-projektia esim. kotisivuilta tai Twitterissä.

Projektin tiimoilta perustin alkuvuonna ryhmän LinkedIn:iin suomalaisille some-tutkijoille, ja siitä on tullutkin yllättävän suosittu. Hae SMAT, jos somen tutkimus kiinnostaa!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...