Tuesday, August 25, 2015

Millaista on olla yhteisömanageri?


Eilen oli jo kolmas kuukausittainen #cmadfi-chatti Twitterissä. Niitä pidetään aina joka kuun neljäs maanantai. Päivä on ehkä vähän erikoinen, mutta sen tarkoitus on muistuttaa siitä, että se virallinen CMAD (community manager appreciation day) on aina tammikuun neljäs maanantai. Suomen ensimmäinen CMAD pidettiin TTY:llä vuonna 2012 ja tänä vuonna olimme LAMK:lla. Eilisessä Twitter-chatissa vieraani tulivatkin sopivasti juuri noista organisaatioista :).

Satu Kantti ja Nina Into ovat kumpikin aloittaneet koulunsa yhteisömanagerina tänä vuonna. Kohderyhminä heillä on useita henkilöstöryhmiä, opiskelijaryhmiä ja sidosryhmiä: asiantuntijat, nykyiset opiskelijat, potentiaaliset opiskelijat, yhteistyökumppanit. Heidät sai kiinnostumaan työstä aikaisempi markkinointiviestinnän kokemus ja "henkilökohtaisen somen idea" ja työn monipuolisuus, konsulttimaisuus, alati muuttuva työkenttä sekä rakkaus omaan organisaatioon. Kaikkien työntekijöiden tulisi tietysti pitää työnantajastaan, mutta jos yhteisömanagerilla ei ole intohimoa edustamaansa asiaan, se taitaa paistaa rivien välistä pahasti.

Lue lisää siitä, mitä Satu, Nina ja muu chattailijat keskustelivat mm. resurssipulasta, hyvistä työkaluista ja työn haasteista:
ja vastaa sen jälkeen uuteen yhteisömanagerikyselyyn.

Ehkä bongaan vastauksistanne aiheen seuraavaan #cmadfi-kuukausichattiin!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...