Monday, April 28, 2014

Kuinka usein pitää blogata

2-2-2-3-1-2-1. Siinä viimeisten viikkojen kirjoitusten määrät tässä blogissa. Olen luvannut itselleni (ja samalla teillekin), että bloggaan keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Bloggaaminen on ollut tähän asti helppoa, aiheita tupsahtelee mieleen niin paljon, että saan valita mistä kirjoitan, kirjoittamista rajoittaa vain käytössä oleva aika.
Tein vastikään Tumblr-blogiini tällaisen stripin:


Tilanne ei siis vastaa todellisuutta, mutta koska noita ykkösviikkoja näyttää nyt tulevan, muutan lupaukseni ennenkuin kuvasta tulee totta - haluan, että bloggaus on minusta jatkossakin hauskaa. Eli tästä eteenpäin "lupaan" vain yhden bloggauksen viikossa, sillä minulla alkaa olla jo pesämuna kunnossa. Mikä? No tässä blogissa on jo 450+ postausta, joista osa on ns. Googlen suosikkeja, eli vanhoja kirjoituksia, joita yhä käydään lukemassa.


Nyt on siis hyvää aikaa alkaa vaikka kerryttämään pesämunia muihin blogeihini, esim. valokuvablogiini Instagramiin. Katselimme television lastenohjelmien 50-vuotisjuhlaohjelmia, mm. Käytöskukkasen, jossa seikkaili Hinku, Vinku ja Suursyömäri. Suursyömäri on mitä inspiroivin hahmo, joten innostuimme lasten kanssa kokeilemaan viikonloppuna paperianimaatiota. Tällainen siitä tuli:
 Iloa sisällöntuotantoon! :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...