Friday, April 4, 2014

1. Somen avaimet -koulutus toteutuu toukokuussa

Olen myynyt koulutuksiani lähinnä yhdelle organisaatiolle räätälöitynä ja toteuttanut avoimet koulutukseni yhteistyössä jonkun toisen tahon (esim. liitot, kesäyliopistot) kanssa, joka on huolehtinut koulutusten markkinoinnista. Somen avaimet -konsepti olikin minulle uusi aluevaltaus kahdella tavalla: toteutan koulutuksen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa ja markkinoin sitä heidän kanssaan.

Uuden tuotteen lanseeraus on aika jännittävää: olenko osannut paketoida sen kiinnostavasti, hinnoitella ja aikatauluttaa sen oikein ja saavuttaako viestini oikeat ihmiset.

Eilen tuuletin mm. Instagramissa onnistumista: ensimmäinen Somen avaimet -koulutus toteutuu toukokuussa, jolloin aiheena on YouTube. Kiitos vielä tässäkin kaikille, jotka auttoivat viestin levittämisessä. :) Ota minuun yhteyttä, jos sinulla on ideoita seuraaviksi teemoiksi tai ehdotuksia esiintyjistä.

Tänään on viimeinen virallinen päivä ilmoittautua koulutukseen. Käytännössä otamme toki ilmoittautumisia vastaan myöhemminkin, mutta johonkin piti raja vetää, jotta näimme saammeko ihmiset ylipäätään liikkeelle. Ensi viikolla alamme myös sopia joitakin koulutukseen liittyvistä asioista: minkä alustan valitsemme suljetulle keskusteluryhmällemme ja tuleeko lähipäivämme aikatauluun muutoksia. Oi, miten innoissani olen itsekin - kohta minullakin on YouTuben avaimet eli ymmärrän paremmin sen kulttuuria ja tiedän millaista sisältöä sinne kannattaa tehdä :).

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...