Tuesday, May 24, 2016

Virkistystä ja verkostoja tapahtumista

Joko sinä seuraat CMADFI:a Instagramissa?
Eilen oli taas #cmadfi-päivä. Senhän näkee jo kalenterista: joka kuukauden 4. maanantai tapahtuu jotain CMADFI:in liittyvää. Tällä kertaa meillä oli lounastapaamisia kolmella paikkakunnalla. Minulta jäi valitettavasti väliin Jyväskylän lounas (en avaudu, mutta harmittihan se), mutta oli siellä hyvät jutut ollut ilman minuakin :). Helsingissä vietettiin ihan ensimmäistä lounasta ja kuuleman mukaan tapaamisesta oli pidetty ja uusia oli toivottu. Ja elokuussahan sellaisia taas tulee, kurkkaa aikataulut ja kokoonkutsujat täältä.

Mutta Tampereella tehtiin kyllä tällä kertaa enkat ja lounas venähti niin pitkäksi, että kolme osalllistujaa livechattasi yhdessä CMADFI:n kuukausittaisessa Twitter-chatissa! Neljä tuntia lounasseurassa, jes!

Twitter-chatissa oli tällä kertaa aiheena toukokuun tapahtumat ja se, mitä olemme niistä oppineet. Koosteesta löytyy avustettu keskustelu, CMADFI-tutkimus, DigiSyke, Ekokoulu, fasilitointikikkoja, hirvi, Kekkonen ja kesäkriisi, lihapuhe, Periscope, SAS:in palveluappsi, trikkaaja, valokuvia, Wolt ja yhteishenki.Ja tässä vielä lyhyt yhteenveto uudesta CMADFI-tutkimuksesta:

Eli hankkeen myötä saadaan appsi, jonka avulla voimme mm. selvittää, kuka CMADFI:n yhteisömanageriverkostosta (johon kuuluu jo yli 500 ihmistä) tietää mistäkin asiasta eniten. Huippua!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...