Friday, May 13, 2016

Opitaan toisiltamme Instagramia!

Aloitin tämän viikon työt maanantaina Ideoita Instagramiin -koulutuksella ja siihen näköjään myös päätän tämän työviikon. Siihen väliin mahtui mm. Laukaan Ekokoulun kyläilta ja -työpajapäivä, palavereja, laskustusta, tarjouksia, sisällöntuotantoa YouTubeen, Wikipediaan, Instagramiin ja omille nettisivuille ja ensi viikon somekolumnin kirjoittamista.

Olin tosi tyytyväinen siihen, millainen Instagram-koulutukseni matskusta tuli, joten jaan osan siitä teillekin. Kävin läpi mm. Suomen suosituimpia Instagram-tilejä ja kerroin, mitä niistä voi oppia. Tilit löytyvät nykyään kätevästi Brandsomen sivuilta. Jos joku suosittu brändi (tai henkilöbrändi) sieltä vielä puuttuu, niin voit käydä sen lisäämässä.

Instagramin lisäksi Brandsome mittaa muitakin somepalveluita ja esimerkiksi minä olen melkein 50 seuratuimman asiantuntijan joukossa, kun taas yritysen joukossa Piilotettu aarre mahtuu melkein 1500 seuratuimman joukkoon.

Kerroin myös tekemästäni Instagram-kyselystä, josta paljastui mielenkiintoisia eroja eri ikäisten instailijoiden väliltä. Hyvät keskustelut saimme aikaan myös repostaustavoista, hashtagien käytöstä, tavoista tehdä Instagram-tilistä tunnistettava, sopivista sisällöntuotantoaikatauluista ja hyvistä tavoista saada seuraajia.Ideoita instagramiin koulutusmatsku ote from Johanna Janhonen

Ja vaikka matsku on vain muutaman päivän vanha, se on jo vanhanaikainen, kun Instagram meni uudistamaan logonsa. :O

Koska osallistujat kertoivat omista kokemuksistaan, olen taas itsekin monta tarinaa rikkaampi. Jos sinäkin haluat saada uusia ideoita Instagramiin, vieraile täällä jättämässä terveisiä!

Ja nyt toivotan tämän päivän #fmskuvapäivässä-haastekuvan myötä hyvää viikonloppua!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...