Tuesday, April 26, 2016

Laita persoonasi peliin Instagramissa!

Eilisessä #cmadfi-Twitter-chatissa oli aiheena Instagram. Vaihdoimme kokemuksiamme mainoksista, häsäyhteisöistä ja seuraamisen arvoisista tileistä. Tein keskustelustamme koosteen ja etsin siihen mukaan myös ihmisten mainitsemia Instagram-sisältöjä, joten koosteen tekemiseen meni vähän normaalia pidempi aika, mutta vaivannäkö kannatti, sillä löysin samalla kivoja juttuja itsekin :). Mietimme mm. sitä, kuinka paljon persoonaa yritystilillä kannattaa jakaa ja että huumori kruunaa Instagram-tilinkin.

Blogiini upotan aina nämä koosteet slideshow-moodissa, mutta jos tykkäät klikkailua enemmän skrollaamisesta, nauti tämä kooste suoraan Storifyssä.


Chatissa mainitsin avoimesta Instagram-koulutuksestani, jonka järjestän 9.5. Jyväskylässä. Ilmoittautuneita on jo sen verran, että koulutus toteutuu, mutta vielä sinne muitakin mahtuu. Ne, jotka täyttävät ilmoittautumislomakkeensa ennen vappua saavat koulutuksesta enemmän irti, sillä etsin paitsi heille sopivaa sisältöä myös tutkin Instagram-kyselyni avulla mitä juuri heidän kohdeyleisönsä organisaatioilta Instagramissa odottaa.

Chatissa puhuimme siitä, että yritystilien kahvikuppikuvat voivat kyllästyttää ja siksi kuvaammekin koulutuksessa kahvikuppien sijaan Teeleidin teekuppeja ;).
A photo posted by Teeleidi (@teeleidi) on

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...