Tuesday, December 2, 2014

Eroavatko suomalaiset tubettajat muista?

Tänä vuonna olen opetellut YouTuben käyttöä ja kulttuuria monella tavalla: aloitin jälleen aktiivisen tubettamisen, avasin oman vlogin ja tietysti järjestämieni Somen avaimet: YouTube-koulutusten kautta.

Seuraavan kerran järjestämme sen muuten jo ensi viikolla, ensimmäistä kertaa yhdelle organisaatiolle räätälöitynä tilauskoulutuksena. Sellaisia tehdään varmasti jatkossa lisääkin, sillä silloin organisaatio saa siitä eniten irti.

Elokuussa tutustumiseni suomalaiseen Tube-skeneen jatkuin Tubeconissa, jossa tein myös muutamia videoita ja haastatteluita. Tubeconissa oli paikalla luonnollisesti myös YouTube itse, kertomassa partnerisopimuksestaan. Nappasin haastatteluuni Victorin (sukunimeä en muista, sillä hänellä ei ollut käyntikortteja mukana, mutta ehkä joku teistä tunnistaa hänet?). Hän kertoi mm. siitä, miten suomalaiset eroavat muista YouTuben käyttäjinä ja  miten YouTuben avulla voi tienata.


Jos sinua kiinnostaa ymmärtää enemmän YouTubesta, tutustu Somen avaimet: YouTube-koulutukseemme tai pyydä minulta koulutustarjous.

1 comment:

 1. Suomalainen Youtube Partner Network

  Tuota Youtube-videoita ja tienaa rahaa meillä Nordic Networkissa.

  Saat meiltä suomalaisen tuen.

  Saat kauttamme parhaat mainostajat kanavalle ja näin ollen tienaat parhaiten.

  Kysy lisää nordictubenetwork@gmail.com.

  Hakea Voi : http://dashboard.ritual.yt/network/NordicNetwork

  ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...