Sunday, November 14, 2010

Pop-up @hubjkl

Laitoin toiseen blogiini, Hidden treasureen (johon laitan kaikki englanninkieliset matskut, tässä blogissa kieli videoissa ja matskuissa on aina suomi), juuri uuden YouTube-videon ja samalla tulin maininneeksi reilun viikon päästä alkavan Pop-up-tapahtuman, jota Jyväskylän Hub-ihmiset järjestävät. Hubilla ei ole täällä vielä pysyvää tilaa, mutta parin viikon ajan voimme kokeilla, miltä tuntuu työskennellä yhteisistä tiloista, kun pop-up pyrähtää Jyväskylän keskustaan.

Eventin Facebook-sivulla kerrotaan mm. näin:

Pop UPin ydintarkoitus on koota kaikki olemassa olevat HUB-tyypit yhteen pörisemään, luomaan uutta ja keskustelemaan keskenään sekä kokemaan mitä HUB todellisuudessa voisi olla. Ennen kaikkea tarkoitus saada jotain konkreettista aikaiseksi, eli TEKEMISTÄ.

Toisekseen POP UP...in ideana on tarjota kokemuksia ja tietoa vielä tietämättömille tyypeille loistavasta HUBverkostosta ja sen innostavasta mallista toimia energia-alustana yrittäjille ja luoville tyypeille. Siis, toisin sanoen saada koko touhuun lisää VIRTAA ja uutta potkua!!

Ohjelmaa POP UP HUBin ensimmäiselle viikolle on jo varmistunut. Työskentelyn lomaan ja arjen rinnalle siis ajatusten virtaukseen avausta löytyy monentyyppisillä siemenillä! Pörinätuokioita ja tapahtumia on rakenneltu hubilaisten aikaisempien ideoiden ja toiveiden pohjalta.

Olet tervetullut työskentelemään, piipahtamaan, tapaamaan asiakkaita, pitämään palavereja Hubiin 22.11. - 3.12. klo 9 - 16.00.

Voit seurata tapahtumia myös Twitterissä


Minä olen paikalla heti ensimmäisenä päivänä 22.11. Mediataivaan Jannen ja Tatun kanssa, tulepa kuuntelemaan kello 14.00, kun kerromme "10 asiaa, jotka yrityksen pitäisi tietää somesta". :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...