Monday, August 7, 2017

Sisällöntuotanto uudistuu LinkedInissä

Sain LinkedIniltä viime viikolla mairittelevan mailin:
"We've noticed that you've been posting some great stuff on LinkedIn lately and wanted to keep you in the loop on improvements we've been making." 

Imartelulla pääsee pitkälle, ja siksi kerron näistä uudistuksista teillekin.

Kuvat ja videot


Nyt voit postata yhden kuvan sijasta monta kuvaa kerralla. Tämä ominaisuus toimii tällä hetkellä vain iOS:ssa, mutta Android ja työpöytäpäivitykset ovat tulossa pian.

Kuva: LinkedIn

LinkedIn haastaa YouTuben ja muut somepalvelut myös videoiden avulla: niitä voi nyt postata suoraan LinkedIniin. Tai osa saa, osa ei ihan vielä, minulle tämä ominaisuus annettiin viime viikolla, ja se toimii ainakin Androidilla.


Sisällön jakaminen ja kommmentointi


Haluaisitko tehdä LinkedInistä sisältöjesi kodin, mutta murehdit sitä, ettei kaikilla kohderyhmästäsi ole vielä LinkedIn-tunnuksia tai jos on, he eivät viitsi koskaan kirjautua sisään? Tämä ongelma on nyt ratkaistu ja kirjautumattomille ihmisillekin näytetään päivitykset, videot ja artikkelit. Tai ehkä haluaisit jakaa keskeneräisen kirjoituksesi jonkun kanssa saadaksesi häneltä kommentteja ennenkuin julkaiset jutun? Klikkaa "Share Draft"-kohdasta, niin saat luonnoksellesi uniikin linkin. Vain linkin saaneet näkevät kirjoituksesi..Muiden postauksiin tehdyt kommentit ovat LinkedInin suola ja sokeri, mutta nyt voit halutessasi poistaa kommentointimahdollisuuden tai tuhota annetut kommentit. En tietenkän suosittele moista, mutta näin se käy:


Oletko sinä huomannut uusia käteviä ominaisuuksia LinkedInissä?

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...