Monday, September 12, 2016

Miten saada Snapchat-seuraajia?

Kirjoitin viime vuonna ohjeet siihen, miten Instagramissa saadaan seuraajia. Nyt on vihdoin Snapchatin vuoro.

1. Snäpissä seurattavia etsitään oman puhelinluettelon tai käyttäjänimen avulla. Valitse siis sama käyttäjänimi, jota käytät muissakin somepalveluissa, jotta sinut on helpompi löytää. Ja muista jakaa puhelinnumeroasi / soitella ihmisille, jotta pääset heidän kontaktiensa joukkoon.

2. Jaa Snapchat-profiiliasi muissa somepalveluissa. Helpoiten sen voi tehdä näin: klikkaa alkupaneelin kummitusta, valitse Lisää kavereita, valise Jaa käyttäjätunnus ja valitse palvelu, jossa linkin haluat jakaa. Linkki näyttää tältä: https://www.snapchat.com/add/jjanhone ja se toimii vain mobiililaitteissa.

3. Myös Snapchat-kuvasi (nuo pisteet ovat osa QR-koodia) toimii linkkinä profiiliisi ja jos siitä ottaa screenshotin, päätyy tilillesi.4. Käytä tilisisi ilmottelussa maksullista mainontaa esimerkiksi Instagramissa tai Facebookissa. Snapchatin omiin mainoksiin harvalla on varaa, Ryan Steward kertoi keväällä, että minimimainosbudjetti on 750.000$.

5. Kerro kaikille tutuillesi, että sinäkin snäppäät (ja opeta heille tarvittaessa, miten palvelun saa käyttöön ja miten sitä käytetään). 

6. Mainosta Snapchat-tiliäsi käyntikortissasi, sähköpostisi allekirjoituksessa, someprofiileissasi (kirjoita esim. SC: @jjanhone), foorumeilla, Snapchat-bloggausten kommenteissa (tuossa alhaalla on hyvin tilaa, vink-vink), vessan seinillä - missä ikinä keksit!

7. Kerro uusille seuraajillesi yksityisviesteillä (esim. Instagramissa tai Twitterissä), että sinua voi seurata myös Snapchatissa.

8. Käytä snäppejäsi Instagram-stooreissa tiisereinä ja kerro, että loput näkee Snapchatissa.

9. Talleta parhaimpia snäppejäsi ja jaa niitä YouTube-kanavallasi, Facebook-profiilissasi/-sivullasi, Twitter-tililläsi jne ja kerro miten sinut löytää Snapchatista.

10. Jos joku seurattavasi pyytää kysymyksiä tai kommentteja, vastaa. Ehkä hän mainitsee Snapchat-nimesi ja joku kiinnostuu seuraamaan sinuakin.

11. Pyydä itsekin kysymyksiä ja kommentteja ja mainosta hyviä Snapchat-tilejä muutenkin. 

12. Ole muutenkin sosiaalinen, lähetä yksityisviestejä, kerro eri tavoin, että seuraat muita ja nautit heidän sisällöstään.

13. Tee oma geofiltteri paikkaan, jossa käy paljon snäppääjiä. Geofilttereissä on yleensä vain paikan nimi, joten ole luova keksiessäsi miten se voisi viitata sinuun.

14. Postaa päivittäin, jotta uusilla seuraajillasi on aina jotain katsottavaa, kun he löytävät sinut.

15. Viimeinen mutta tärkein vinkki: tee seuraajillesi laadukasta, hauskaa ja kiinnostavaa sisältöä. Kun olet tarpeeksi omaperäinen ja kiinnostava, seuraajasi alkavat kertoa sinusta muillekin.


Puuttuiko listasta joku hyvä vinkki? 

Tein muuten Snapchatiin liittyvän kyselyn ja olisi kiva jos vastaisit siihen. Kysely löytyy myös osoitteessa http://bit.ly/snapchatkysely.

1 comment:

  1. Hei, kiitos hyvästä Snapchat-aiheisesta blogipäivityksestä. Usea yritys/organisaatio on myös Snapchatissä, niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin. Suomalaisista mielenkiintoismmat ovat ehkä Verohallinto, Hesburger ja Elisa. Ja tietenkin tarjoustavarataloketju Puuilo Oy (puuilooy). Käykää seuraamassa näitä, ainakin Puuilo snäppää lähes päivittäin kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista.

    /Mikaela

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...