Monday, January 18, 2016

Viikko aikaa #CMADFI:in - vähän visuaalista tapahtumamarkkinointia ennakkoon

Enää viikko CMAD:iin - kääk. Meillä oli perjantaina hangout-palaveri, jossa Timo Rainio (DigiSyke-hankkeesta, joka on yksi CMADFI:n pääyhteistyökumppaneista tänä ja myös ENSI vuonna) ja Juha Jalonen (joka toimii taas bussi-isäntänä Tampereen bussissa) päästivät suustaan ihmettelyn: tapahtuma on ihan kohta ja Johanna on vain niin rauhallinen. No olenko? Viime yönä tekemättömät työt ainakin alkoivat painaa, CMAD:iin kun liittyy vielä niin monta asiaa, jotka pitää hoitaa. Sitten ajattelin antaa itselleni armoa: ei kai kukaan tosissaan odota, että vapaaehtoisvoimin toteutettu tapahtuma vastaa järjestetlyiltään tapahtumia, joita useat työntekijät hoitavat kuukausien ajan? Teen asiat niin hyvin kuin muilta kiireiltäni ehdin ja se toivottavasti riittää. Ja yritän myös nauttia tapahtumasta - ja tehdä sen puitteissa hauskoja asioita. Yksi hauska juttu keksittiin muuten Marja Keräsen ja Vesa Holmin kanssa vasta hangoutin jälkeen, ja odotan nyt innolla miten te sen otatte vastaan.

Toinen hauska juttu oli perjantainen snäppäys tapahtumapaikalta. Se ei ole suinkaan mikään mestariteos, kuten eivät snäpit yleensäkään, mutta ajoi saamani palautteen mukaan hyvin asiansa: ihmiset, jotka eivät koskaan ole käyneet Jyväskylän yliopiston Agorassa osaavat videon (snäppistoorin) jälkeen suunnistaa empimättä infotiskille, saliin tai lähimpään vessaan, tietävät millaiset sähköpistokkeet heitä odottavat, kuinka paljon ständeille on tilaa ja mitä lounas maksaa (ottakaa muuten raha-rahaa mukaan, kortilla maksamiseen kun menee paljon enemmän aikaa).Tänään taas olen esimerkiksi päivittänyt ohjelma-sivulle tulevia esityksiä: h-hetkellä kaikki on jo valmiina verkossa, eikä kuulijoille tarvitse luvata: saatte matskut joskus ensi viikolla. Osa matskuista tulee sinne kokonaisuudessaan varmaan jo tällä viikolla.

Aloitin myös uuden sarjan, jonka toivon mukaan ehdin saada valmiiksi ennen tapahtumaa: puhujien esittelyn somessa. Esittelyillä saadaan toivon mukaan tavoitettua uusia ihmisiä, jotka kuulevat CMADFI:sta. Ehkä osa innostuu ilmoittautumaan (viime hetken peruutusten vuoksi tapahtumassa on nyt tilaa) tai ainakin seuraamaan tapahtumaa etänä (mikä ei vaadi ennakkoilmoittautumista, striimi on kaikkien katsottavissa).

Ja tässä kolme ekaa puhujaa:

Ensimmäiset kolme #cmadfi-esiintyjää uunista ulos - mielenkiintoisia puhujia luvassa taas 
Posted by CMAD Finland on Sunday, January 17, 2016


Kuvat löytyvät Facebookin ja Twitterin lisäksi myös Instagramista #cmadfi-häsältä.

Tapahtuman visuaalinen seinäkin (siis ns. viestiseinä) toimii jo, saimme jälleen käyttöömme Zoomph:n kansainvälisen Community Manager Hangoutin kautta (johon osallistumme jo kolmatta kertaa). Sen oikeassa reunassa juoksee leaderboard, ja mukavaa on, että suomalaisia tilejäkin siellä jo vilahtelee. :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...