Tuesday, October 27, 2015

Twitter-chat: Mistä Jyväskylän #CMADFI:ssa puhutaan?

Eilen oli taas CMADFI-päivä: julkaisin aamupäivällä Flocklerin Tonin kanssa uuden cmad.fi-sivuston.

Jyväskylän tapahtuma on jo viides CMADFI, katso edelliset tapahtumat:
http://www.tut.fi/soita/tapahtumat (2012)
http://www.tut.fi/soita/cmad2013
http://2014.cmad.fi/
http://2015.cmad.fi/

Urlit kertovat, että tämä on jo kolmas kerta, kun

a) käytämme nettisivualustana Flockleria. Suosittelen lämpimästi muillekin, erityisen kiva on se, miten kätevästi some-sisällöt sivulle nousevat ja niitähän meillä riittää. Myös esiintyjien sivu on nyt entistä näppärämpi :).

b) järjestän tapahtumaa oman yritykseni kautta.

TTY-aikana käytin työaikaani tapahtuman järjestämiseen, mutta sittemmin CMADFI on kasvanut ja tehtäviini on tullut paljon uusia asioita, mm. budjetointi. En usko, että kovin moni työnantaja antaisi minun ylipäätään käyttää työaikaani CMADFI:n järjestämiseen ja siksi olen itselleni aika ankara: hommasta pitää selvitä mahdollisimman vähällä, eikä kaikkia asioita voi millään tehdä niin hyvin, kuin silloin, jos järjestelystä saisi oikeaa palkkaa.

Iltapäivällä vedin jo viidennen #CMADFI-Twitter-chatin, joka on uusi kokeiluni CMADFI-tapahtumamarkkinoinnin saralla ja keino oppia asioita, joita näin pieni yritys ei muuten oppisi. Suomessa säännöllisiä Twitter-chatteja on hyvin vähän, mikä on vähän outoa. Chattien pyörittämiseen menee kyllä aikaa ja vaivaa, mutta luulisi, että jollakin isommalla organisaatiolla olisi siihen rahkeita ja tarpeita. Jos siis haluatte aloittaa Twitter-chatit, tulen mielelläni auttamaan teitä toimivan chattiprosessin rakentamisessa!

Tällä kertaa meillä oli vieraina seuraavan CMADFI-tapahtuman puhujia.

#CMADFI-häsän top-twiitit 27.10.2015 klo 8.06 
Paikalle pääsivät
  • Liinamaaria Hakola, joka edustaa Tekesin Liideri-hanketta
  • Minna Janhonen Työterveyslaitokselta
  • Paulliina Mäkelä Kindasta ja
  • Timo Rainio Digisyke-hankkeesta.

Heidän kanssaan puhuimme paitsi someprosesseista myös seuraavan tapahtuman teemoista, joiksi Facebook-äänestyksessä nousivat työntekijälähettilyys, johtajat somessa, visuaalinen sisällöntuotanto (mm. Snapchat, kuvat, videot) ja mittaaminen ja datan käyttö.

Chatin aikana muistelimme myös edellisten CMADFI-tapahtumien kohokohtia, mietimme sitä, miksi työntekijälähettilyys oli niin kiinnostava aihe, vaihdoimme Snapchat-vinkkejä, nostimme esiin hyviä esimerkkejä mies- ja naisjohtajista, ja mietimme millaisia puheenvuoroja CMADFI:iin vielä haluamme, kun muutama paikka on vapaana.

Perjantaina meillä on viimeinen palavaveri ennen ilmoittautumisten alkua. Palaverissa päätämme viimeisistä puhujista ja käymme läpi muitakin ajankohtaisia asioita. Jos sinua kiinnostaa CMADFI-tapahtuman järjestely tai siihen osallistuminen, liity Facebook-ryhmäämme.

Nyt alan siis suunnitella Lyytiin tehtävää ilmoittautumislomaketta. Uskon, että saamme sen ensi viikolla auki ja sitten jännitetään yhdessä keitä kaikkia Jyväskylässä tavataan. Tarkemman ilmoittautumisajan käyn muuten huutelemassa uutiskirjeeni tilaajille lähempänä ajankohtaa, vink-vink.

PS. Yhteisömanagerikyselyssä on nyt 49 vastaajaa. Kun vastaajia on 50, alan käydä tuloksia läpi, joten jos et ole vielä vastannut, tee se nyt!

Katso itse mistä puhuimme:

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...