Thursday, November 20, 2014

CMADFI-huumaa ja yhteisömanagerin työtä

CMADFI-asioista en ole aikoihin tässä blogissa kertonut, joten tuuletanpa huippuhetkiämme vähän. :) Koordinoin tätä yhteisöllisesti järjestettävää tapahtumaa nyt jo neljättä kertaa.

Facebook-ryhmässä kysyimme pitkin syksyä ihmisten toiveita siitä, millaisia esityksiä he tällä kertaa haluavat. Äänestyksen jälkeen aloin kontaktoida esiintyjiä ja miettiä heidän kanssaan hyviä otsikoita. Ohjelma julkaistiin 27. lokakuuta:

Seuraavalla viikolla käynnistimme ilmoittautumisen. Edellisellä kerralla 200 paikkaa meni kahdessa päivässä, joten odotin jännityksellä miten paljon aikaa asiaan tällä kertaa menisi.
Viestiä jaettiin innokkaasti monilla eri foorumeilla ilmoittautumisen alettua - kiitos kaikille!

Paikka numero 240 meni vain 3 tuntia 22 minuttia ilmoittautumisen alettua. Salissa on tilaa 250 ihmiselle, mutta viimeiset 10 paikkaa varaamme mahdollisille uusille kahvituntisponsoreille (jos siis haluat mukaan, ryhdy sponsoriksi), tilaa on vielä 5 taholle.

Ilmoittautumisvauhti oli siis todella huimaa! Markkinointi & Mainonta ja Etelä-Suomen Sanomat julkaisivat aiheeseen liittyvän uutisen.

LAMK ja erityisesti Aino Pokela ovat olleet aktiivisesti mukana järjestelyissä. Aino teki meille näppärän ilmoittautumislomakkeen Lyyti-palvelulla sekä Twitter-listan, josta osallistujat löytyvät.

Eikä vielä kannata luopua toivosta, jos haluat mukaan, liity vaan jonon jatkoksi!

CMADFI-tapahtumassa aion itse kertoa edellisessä CMADFI-tohinassa syntyneen yhteisömanagerikyselyn vastauksista. Tällä viikolla annoin siitä jo esimakua Yliopistoviestijien some-päivässä, pidempi esitys tulee Lahteen. Mutta raporttia pääsette jo lukemaan täältä:

Esimerksi tällaisia tietoja siitä löytyy:

Tästä on hyvä jatkaa, kiitos kaikille mielenkiinnosta ja osallistumisestanne tapahtuman toteutumiseen! Jos Slush on startup-yritysten taivas, niin olkoon CMADFI sitä Suomen yhteisömanagereille. :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...