Thursday, October 16, 2014

Anna palautetta nettisivuistani - voita sometunti!

Eilen ja tänään olen pistänyt uusiksi Somen avaimet: YouTube -sivua. Onneksi olen saanut lähelleni ihmisiä, jotka uskaltavat antaa kunnon palautetta ja niin sivujen mitta on kutistunut noin 50%, mitä et ehkä uskoisi, sillä sivu on vieläkin aika pitkä. ;) Tiivistämistä joudun kyllä säännöllisesti harjoittelemaan some-kolumnissani, jossa merkkimäärät ovat hyvin tiukat. Ehkä pitäisi siis asettaa itselle joku merkkimääräraja myös nettisivuille? Mikähän se voisi olla?

Viime viikon some-kolumnissa käsittelin muuten somen maksullisia ominaisuuksia, Elloa ja LinkedIn:iä, joko kävit sen lukemassa?

Mutta nyt pyydän teiltä lisää palautetta nettisivuista. Osan palautteen antajista myös palkitsen, sillä Piilotetun aarteen 4-syntymäpäivän kunniaksi arvon 9. marraskuuta 4 voittajalle 1 tunnin some-paketin.

Yritykseni synttäreitä pääsen muuten juhlimaan jo ensi viikolla, kun Jykesin kustantama Yrityksen (ja erehdyksen) kautta -kirja julkaistaan. Siinä on mukana myös minun ja Piilotetun aarteen tarina:

Loading
Mun #yritystarina on mukana #yrityksenkautta -kirjassa, julkkarit ensi viikolla :)


Jos satut voittamaan Aarrejahtikisassa, voit käyttää palkinnon vaikkapa some-koulutukseen. Reilu viikko sitten kävin pitämässä ETRY:lle tällaisen yleiskatsauksen somesta:


Etrysome eli somekoulutus Etryn jäsenforumissa from Johanna Janhonen

Loppukuusta jatkamme ETRY:n jäsenten kanssa Wikipedia-koulutuksella.

Wikipediasta puheenollen kävin tänään Wikimedia Suomen blogissa haastamassa kaikki maailman Wikipediat miettimään sitä, kannattaako meidän ottaa oppia Ruotsin Wikipediasta.

Mutta nyt, hus Aarrejahtiin! :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...