Thursday, July 24, 2014

Mistä nimi "Piilotettu aarre" oikein tuli?

Saamieni viestien perusteella epäilen, että tämä on kesän hiljaisin viikko, joten ajattelin skipata jokaviikkoisen bloggauksen. Sitten päätin kuitenkin mainostaa vähän vlogiani: kerroin siellä nimittäin tällä viikolla siitä, mistä nimi Hidden treasure - Piilotettu aarre on peräisin. Jos et ole tarinaan vielä aiemmin törmännyt, käy katsomassa se täältä: bit.ly/jjvlogi.

Ko. vloggaus oli järjestyksessään jo neljäs, eli nyt voin kaiketi jo tituleerata itseäni vloggaajaksikin :). Videoissa olen kokeillut kahta tyyliä: leikkaa-liimaa-otoksia (videokameralla) ja yhdellä otolla (kännykällä). Jälkimmäinen vetoaa tällä hetkellä enemmän - en halua tehdä vloggauksesta itselleni liian vaikeaa. Puhuminen ja kuvaaminen samaan aikaan on vielä vähän haastavaa - siksi puhun videoilla ehkä normaalia hitaammin, mutta ajattelen, että se vain antaa kuulijalle aikaa pohtia aihetta itsekin - tauot ovat tärkeitä.

Vlogini ja muiden uusien videoiden myötä YouTube-kanavani alkaa myös vihdoin näyttää siedettävältä. Olen nostanut erilaisia mielenkiintoisia juttuja etusivulle, viimeksi Marttojen vinkit läppärin siivoukseen. Käypä kurkkaamassa ja tilaa kanavani! Videoni toimivat kuulemma myös podcasteina, eräs vanha työkaverini oli kuunnellut niitä siivotessaan. :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...