Monday, February 10, 2014

Osaatko käyttää SlideSharea oikein?

Tänä aamuna pidin yhden kyselytunnin asiantuntijalle, joka haluaa tuoda osaamistaan paremmin esille sosiaalisessa mediassa. Tutkittuani hänen cv:nsä ehdotin hänelle mm. LinkedIn-tilin tuunausta ja SlideSharen haltuunottoa. Ja kun sitten kurkkasin SlideShareen, eikös siellä odottanut mahtava SlideShare-opas by +Anne Rongas :). Pari uutta vinkkiä sain siitä itsekin (en ole tarvinnut tuota https-upotusta).

SlideSharea voi siis käyttää yksityishenkilönä tai yrityksenä. Joskus käytin tiliäni vähän aikaa Piilotettuna aarteena, mutta se ei oikein toiminut, sillä tein esityksiä myös Mini treasures wikiin yms, joten palasin takaisin oman nimen käyttöön.

Joskus viime vuonna huomasin muuten ilokseni, että SlideShare-esityksiä voi katsella myös kännykällä, kun aiemmin niistä näkyi vain etusivu.

Joten tässäpä SlideShare-oppia teillekin:


Näin käytät SlideShare-palvelua from Anne Rongas

Esitykseen voisi ehkä lisätä myös ohjeet siitä, miten esityksestä voi ladata uudemman version, eli ei missään nimessä kannata tuhota esitystä ja lisätä sitten uutta versiota, sillä siinä tapauksessa menettää aiemmat katselutiedot ja peukutukset.

Ja kun SlideShareen liityt, niin muistahan seurata siellä minuakin. :) Kiitos Anne & AVO-hanke ohjeista!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...