Thursday, May 16, 2013

Prezi-ohjeet by Outi Lammi


Outi Lammi on tehnyt tosi hienot ohjeet Prezin käytöstä, näiden avulla sinäkin ehkä uskallat lähteä rikkomaan esitysrutiinejasi?

Olen samaa mieltä Outin kanssa siitä, että
 • liiallinen pyöritys Prezissä eli hyppiminen epämääräisesti paikasta toiseen saa katselijat pyörryksiin ja 
 • uusi työkalu ei tee esityksestäsi parempaa (vaan ehkä vähän erilaisen) - sinä teet


Prezi-pikaopas from Outi Lammi

Harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin, itse olen nimittäin tehnyt vasta muutaman Prezin - ja sen kyllä huomaa! Luentoni pidän edelleen ppt-tyyliin LibreOffice-työkalulla, Preziä käytän lähinnä vain yritykseni esittelyyn. Yritysesittelyistäni englanninkielinen (alla) on uudempi. Siinä on tietysti kivat Lindan tekemät kuvat, mutta vähän sujuvampi siitä pitäisi vielä saada. Kunhan tulee sitä ylimääräistä aikaa... No on tuo esitys silti asiansa ajanut niin Itävallassa kuin Suomessakin, eli ainakin puheen kera katselijat ymmärtävät hyvin, mistä on kyse.


Mitäs sinä Prezistä pidät ja mihin olet sitä käyttänyt?

2 comments:

 1. Hei, olen itse aina ihaillut hyvin toteutettuja prezejä, ja harjoitellut niiden askartelemista. Minulla on kuitenkin korkea kynnys käyttää niitä livenä juuri tuon "pyörryttävyyden" takia. Tuntuu että oma käsi on niin epävarma että katsojat joutuvat liiallisen vilinän todistajiksi. En tiedä millä tämän asian saisin ratkottua, kun ei ole oikein aikaa pelkästään harjoittelemiseen. :-/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista Sanna. :) Ehkä Prezi-esityksiä voisi harjoitella pala kerrallaan, pitää vain osan esityksestä Prezillä ja jos tuntuu hyvältä, niin kasvattaa esityksiä pikkuhiljaa.

   Delete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...