Tuesday, November 6, 2012

CMAD kokoaa yhteen Suomen community managerit jo toistamiseen

Eilinen oli hauska päivä: avasimme CMAD:in, Community Manager Appreciation Dayn ilmoittautumisen ja paljastimme samalla myös osan esiintyjistämme.

Ensimmäinen keynote-puhujamme on Antti Isokangas, joka puhuu aiheesta Sisällöntuottajasta mielipidejohtajaksi. Maarit Riikonen jakaa Aarikka-casen, Jukka Huhtamäki käsittelee verkossa toimivien verkostofasilitaattoreiden apuvälineitä ja aiheeseen liittyviä menetelmiä ja Juha Krapinoja puolestaa kertoo Yammer-kokemuksiaan. Lähiaikoina lisäämme sivuillemme lisää mielenkiintoisia puhujia - päivästä tulee hieno!

Me järjestäjätiimissä jaoimme linkkiä eri puolella somea (mm. Facebook-sivuilla ja -ryhmissä, LinkedIn-päivityksissä ja ryhmissä, Twitterissä, Google+:ssa, Sometussa, sosiaalinenmedia.org:ssa) onnistuneesti osallistujien kanssa: yli kuudesosa paikoista meni ensimmäisen päivän aikana. Tapahtuma on tarkoitettu vain nopeille, älä siis jää rannalle, vaan ilmoittaudu jo tänään!

Äsken loin meille myös LinkedIn-eventin epävirallista tapahtumaviestintää varten: eventtien avulla osallistujat pääsevät helposti viestimään omille verkostoilleen osallistumisestaan.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...