Wednesday, November 9, 2011

Piilotettu aarre 1 vuotta -maljapuhe ystävilleni

Tänään tuli vuosi täyteen siitä, kun Hidden treasure - Piilotettu aarre -yritykseni sai virallisesti nimen :). Hidden treasure ja Piilotettu aarre olivat kumpikin blogeina olemassa ennen yritystäni, joten oli hyvä veto ottaa yrityksen nimi jo jostain olemassa olevasta. Kiitos siis siipalleni, joka auttoi näkemään lähelle, kun valittelin nimeämisen vaikeutta :). Vuosi on ollut hyvin antoisa ja olen oppinut paljon niin yrittämisestä, asiakkaiden ongelmista kuin somen mahdollisuuksistakin. Tästä on hyvä jatkaa, eikä uuden oppimisellekaan näy loppua, siitä pitävät huolen mm. somepalvelut, jotka muuttuvat jos ei päivittäin, niin ainakin viikottain. Onneksi voin tehdä tätä muutostenseurantaa hyvässä seurassa, asiakkaideni ja muiden some-asiantuntijoiden kanssa, kauan eläköön avoimuus ja tiedon jakaminen!

Syntymäpäivän kunniaksi järjestin arvonnan, jossa voittajaksi tuli Satu Konsti Jyväskylän seurakunnasta. Vielä hän ei osannut päättää mitä voittamallaan some-tunnilla tekee, sillä kaikki vaihtoehdot: some-koulutus, some-konsultointi ja sisällöntuotanto some-välineisiin (esim. bloggaus tai Wikipedia-artikkelin päivitys) houkuttelivat häntä yhtä paljon.

Myös muut kilpailun osallistujat saivat minulta mailin, jossa kyselin mitä he osallistumispalkinnokseen haluavat ja nyt on olo kuin Joulupukilla, joka viettää juhlapäivää lahjomalla muita :). Olen kuitenkin ansainnut lasin kuohuvaa itsekin, sillä synttäreiden lisäksi minulla on toinenkin syy juhlaan. Huomasin nimittäin aamulla, että Mini treasures wikissäni on ollut viimeisen kuukauden aikana yli 10 000 vierailua. Mahtava määrä, mutta ei se ihan ilmaiseksi ole tullut - uuden yhteisön perustaminen ja mielenkiinnon säilyttäminen päivästä toiseen käy työstä sekin.

Yrittäminen ei ole yksinäistä, kun teen töitä teidän kanssanne - kaunis kiitos ja kippis!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...