Wednesday, June 8, 2011

Lehdistötiedote: Nukkekodit @ some

Kuten tiedätte, en ole vain some-hörhö, olen myös nukkekotihörhö ja loppuviikon ohjelma on sen mukainen: perjantaina hörhöilen Sometime 2011:ssa, lauantaina Miniatyyrimarkkinoilla Lahdessa.

mtw daisies

Ajattelin, että aiheesta Nukkekodit @ some saisi kivan kesäisen jutun mediaan jos toiseenkin, joten kirjoitin juuri lehdistötiedotteen. Kirjoittelen niitä niin harvakseltaan (oliskohan tämä ollut vasta 5. jota olen ollut työstämässä), että julkaisen sen myös täällä blogissa - jos olet toimittaja, niin tartupa ihmeessä aiheeseen :).

Johanna Janhonen on nukkekotiharrastaja ja sosiaalisen median asiantuntija. Vuonna 2006 hän perusti Nukkekotiwikin, maailman ensimmäisen nukkekoteihin keskittyneen wikin. Kaksi vuotta sitten hän huomasi, ettei aiheesta löytynyt englanninkielistä wikiä ja hän käänsi wikinsä englanniksi. Syntyi Mini treasures wiki, joka tavoittaa tällä hetkellä harrastajia yli 80 maasta, eniten kävijöitä tulee Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta, Australiasta ja Suomesta. Wiki on parhaillaan maailman suosituimpien nukkekotisivujen listalla sijalla 22.

Mini treasures wikiä promotoidaan sosiaalisen median työkaluilla, sillä on mm. lähes 600 fania Facebookissa ja yli 300 seuraajaa Twitterissä. Wikiin liittyvä nettilehti The Mini Treasures Daily ilmestyy päivittäin ja wikin kylkeen perustetussa Flickr-ryhmässä on nelisensataa jäsentä ja yli 6000 kuvaa.

Muuta aiheeseen liittyvää:

-Lahdessa järjestetään lauantaina 11.6.11 vuoden yksi suurimmista nukkekotiharrastajien tapahtumista: järjestyksessä 5. Miniatyyrimarkkinat, joissa Johanna on jälleen mukana yhtenä myyjistä.

-Muita nukkekotitapahtumia Suomessa Nukkekotiwikissä

-Tarkempi kuvaus: "Case: Mini treasures wiki ja some"

Ja nyt sitten jännityksellä odottamaan, ylittyykö uutiskynnys :).

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...