Friday, February 18, 2011

Perjantain kevennys: Android-slangi


Olen noin viikon verran käyttänyt uutta puhelinta, HTC Desire Z:aa, jossa on kosketusnäyttö sekä QWERTY-näppäimet. Se on ensimmäinen Android-puhelimeni ja myös ensimmäinen ei-nokialainen kännykkäni 15 vuoteen...

Luurissa on vallan mainioita ominaisuuksia, mutta ihan ilman vieroitusoireitakaan en ole päässyt.

Yksi ärsyttävimmistä jutuista on ennakoiva tekstinsyöttö, jota en saa millään pois päältä (kai sen jotenkin saa, joten kertokaa vaan mistä), mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Eilen avauduin tilanteesta Facebookissa ja sain kaverini melkein hysteerisiksi. Eli ehkäpä tässä on teillekin sopiva perjantaikevennys :).
Menettää hermoja androidiin automaattisen tekstinarvaukseen - vaikka käytän qwertyä se kuvittelee tietävänsä mua paremmin mitä tarkoitan. Enkä ole löytänyt mistä ominaisuuden saa disabloitua. Äetsä. Ehkä siis teen tästä uuden tavaramerkkini, uuden slangi jota mobinetissä käytän.
12 hours ago · Friends Only · ·

  • Johanna Janhonen Mut toisaalta tää voi olla kaukaakin : löydän uusia voimaansa kuten Äetsä. Ja te saatte eteen entistä arvoituksellisesti päivityksiä. Alanko jo kuulostaa google käännöksistä? ;) mitä jos jään koukkuun tähän salaiseen? Ehkä mä oon vielä niin teini että oon salaisen tarpeessa kuten Kaiman eilen kertoi: nuorilla on oma Twitter-kieli.
   12 hours ago · ·

  • Johanna Janhonen Ja entä jos mä etenkin tästä ilmiön ;). Jos sinulla on siis joku sana-arpajaisominaisuus käytössä niin vastaa tähän viestiin korjaamatta sanoja, haluun kattoa ymmärrätkö teitä.
   12 hours ago ·

  • Johanna Janhonen Varsinkinkin ne voima/kirosana kiinnostaa: voi virtuaalisesti perille saatava mikä ominaisuus :P
   12 hours ago ·

  • Johanna Janhonen Häh sainio taas lisää Äyräpää: virtuaalisesti perille saatava!
 • (kaverien kommentit sensuroitu)
Mutta nyt siis tiedätte miten tämä somehörhö kiroilee vastedes: voi äetsä, voi äyräpää ja voi virtuaalisesti perille saatava :). Mutta toivotaan ettei niitä tänään tarvita :).

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...