Thursday, December 3, 2020

Joulukalenteri someen ja joulujuhlat etänä vaivattomasti

Tykkään joulukalentereista, mutta pidän niitä aika haastavina konsepteina. 24 luukkua on aika pitkä aika sitoutua ja tuottaa laadukasta sisältöä. Monessa joulukalenterissa on kyllä hyvä idea, mutta loppua kohti usein lässähtää. Siksi olen siirtynyt puolet pienempään konseptiin, joka antaa minulle enemmän vapauksia. #12joulukuunpäivää on puolet lyhyempi kuin joulukalenteri ja sitä saa täyttää myös joulun jälkeen.

Tällä kertaa täytän etupäässä Instagramissa ja Facebookissa julkaisemaani kalenteria verkkokauppani jouluisilla tuotteilla. Päivän kuvan tausta on osa Meeri Hentilän 24-osaista joulukalenterikuvaa ja sen päälle liimasin pari tyyppiä Korpimaanvalon toimistosarjasta ja joulupallon joulukoristetarrasetistä. Joulukalenterin sisällöt taas liittyvät tavalla tai toisella someen. Esimerkiksi tänään kerroin viime viikon Suur-Jyväskylän lehden kolumnistani, jossa rohkaisin ihmisiä järjestämään etäjuhlia.

Jos et ole kovin kätevä emäntä (kröhöm), tartu elämäsi tilaisuuteen: nyt jos koskaan on tosi helppoa järjestää juhlat, kun ruokapuolesta ei tarvitse huolehtia, eikä juhlia varten tarvitse siivotakaan :D.

Kutsu siis kasaan vaikka koulukaverisi, serkkusi tai harrastuskaverit. Pyydä heitä keittämään itselleen kuppi kuumaa ja tuomaan etäjuhliisi jotain näytettävää: valokuvia, musiikkivideoita, käsitöitä, rakkaita joulukoristeita, lemmikkejä - mitä keksitkään! Tai ehkä voisitte pitää joululahjavalvojaiset ja rupatella paketoinnin ohessa ("ei tänne nyt saa tulla, mulla on tärkeä palaveri"). Joulujuhlissa voisi olla myös soittoa, laulua, runoja ja tarinoita. Näpertelijätyypit voisivat innostua mysteeriaskartelusta, johon varataan tarvikkeet tietämättä, mitä niistä syntyy. Kaveriporukassa voisi arvuutella muiden tärkeimpiä biisejä tai kerätä rahat suosikkiesiintyjän yksityiskeikalle. Jos sinulla on hyviä ideoita etäpikkujouluihin, niin kerrothan kommenteissa! Pistetään parhaat ideat jakoon ja lisätään iloa elämään! Olemme sen ansainneet!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...