Monday, February 25, 2019

LinkedIn eventsit tulevat takaisin!

Huomasin eilen mahtavan jutun: LinkedIn on tuomassa takaisin Events-toiminnallisuuden. Toimintoa on voinut käyttää viimeksi niin kauan aikaa sitten, että sen olemassaolo on unohdettu ja korvattu Facebook Eventeillä.

LinkedIn lupasi marraskuun alussa, että eventsit otetaan käyttöön globaalisti "pian", sen jälkeen, kun San Franciscon ja New Yorkin pilotit ovat ohi. Kuinka pian, se jää nähtäväksi, mutta toivon, että saamme ne jo tämän kevään aikana.

Miten uusi LinkedIn Events sitten toimii?


1. Eventtejä eli tapahtumia voi luoda tietokoneella ja mobiililaitteilla. Event-tietoihin kuuluvat kuvaus, aika, paikka ja tapahtuman uniikki avainsana, hashtag, jota voi seurata. Nyt jos koskaan kannattaa siis miettiä oman tapahtuman hashtagia!

2. Eventin voi jakaa ja niin eventin luoja kuin sen osallistujatkin voivat kutsua eventiin mukaan omia kontaktejaan.

3. Tapahtuman järjestäjä näkee eventistä ketkä ovat osallistumassa tapahtumaan ja keitä siihen on kutsuttu. Hän voi postata eventiin liittyviä päivityksiä ja muuttaa tarvittaessa myös tapahtuman metatietoja.

4. LinkedInin eventissä voi samaan tapaan kuin Facebookin eventeissäkin käydä keskusteluja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuman "seinälle" voi kirjoittaa ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja toki myös tapahtuman jälkeen. Seinällä voi myös jakaa kuvia ja videoita.

5. Osallistujat näkevät, keitä muita on tulossa ja osallistujalistasta voi tehdä hakuja esimerkiksi alan mukaan.

Tässä Viveka von Rosenin videolla näet miltä toiminnallisuus näyttää.
Lue myös Events-tiimin alkuperäinen postaus LinkedInistä.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...