Friday, January 26, 2018

Finnair on somessa hyvin esillä henkilöstön toimesta

Tällä hetkellä kaikista katsotuin CMADFI-striimitallenteessa esiintyy Finnairin Ami Niemelä. Esitys on katsottu jo 746 kertaa!

Ami ei ole esiintymislavoilta tuttu, mutta esiintyä hän toki osaa. Palautteissa hänen esitystään on kommentoitu mm. näin:
  • Todella hyviä puhujia päivän loppuun, kakki tykitti asiaa ja kaikkia olisi mielellään kuunnellut enemmänkin. Erityismaininta Ami Niemelälle ja Hanna Takalalle! 
  • Ami oli iloinen ja hyväntuulinen virkistys! Tällaisia puhujia lisää, jotka aidosti ovat tehneet asioita etukenossa ja uudistushakuisesti.
  • Eniten pidin Ami niemelän ja retkipaikan Antti Huttusen puheenvuoroista. Sain paljon eväitä omaan työhöni sovellettavaksi 
  • Ami Niemelällä konkreettinen puheenvuoro työntekijälähettilyydestä
Anna sinäkin palautetta:

Katso Amin esitysja siihen liittyvät diat:


Sosiaalisen median rooli organisaation strategian jalkauttamisessa_ cmadfi18 from Ami Niemelä

Kun juttelimme esityksestä CMADFI Extrassa, eli tiistain epäkonferenssissa, totesimme, että Amin esitys teki todella hyvää Finnairin työnantajamielikuvalle. Saimme kuulla, miten hyvä henki siellä oikeasti vallitsee. Totta onkin, että edellytys työntekijälähettilyydelle on se, että ihmisillä on työpaikalla hyvä olla, niin hyvä, että siitä tekee mieli kertoa muillekin.

Ami kertoi työntekijälähettilyydestä myös Facebook live -lähetyksessämme:

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...