Monday, January 30, 2017

#CMADFI ja parhaat palat

Viime viikolla Tampereen yliopiston juhlasaliin kokoontui tähän asti suurin CMADFI-yleisö. Tapahtuma on aina ollut ilmainen, mutta tällä kertaa sitoutimme osallistujia keräämällä heiltä etukäteen ruokamaksun, 25€ . Sillä hinnalla saatiin yliopistolla aamukahvi&sämpylä, lounas&kahvi, ja iltapäiväkahvi&pulla sekä iltakahvit&sämpylät sekä iltapalasalaattibuffet Tampereen Työväen Teatterilla, joten aika paljon ruokarahalle sai vastinetta, jos jaksoi iltaan asti.

Ilmoittautuneita oli yhteensä 378, joista paikalle tuli 337, paikkansa perui 28 ja tulematta jätti vain 13 henkilöä. Jos ilmaisissa tapahtumissa no show -prosentti on noin 20%, niin meillä paikalle tuli noin 90% ilmoittautuneista ja vain 3% teki oharit. Mahtavaa! Jatkamme siis ensi kerrallakin samalla linjalla.Viime vuonna en vielä Lyytiä näin tarkasti käyttänyt, mutta ilmoittautuneita oli silloin 381, osallistujia 266 (miinus no show-tyypit, joita oli ehkä noin 20 kpl) ja paikkansa peruneita 115. Aikamoinen muutos vuodessa!

Striimin tarkkoja lukuja minulla ei ole, mutta ilmeisesti aamupäivällä katsojia oli noin 90 kpl, lounaan jälkeen vähän vähemmän.

Etsin tiistaina Instagramista parhaat kuvat:ja keskiviikkona otin Twitteristä talteen parhaat twiitit:Ja tässä vielä muutama päivään liittyvä bloggaus:

Minna Takala teki itselleen muistiinpanot Storifyhyn:


Sekä paikallaolijat että etäilijät ovat antaneet mukavasti palautetta tapahtumasta, peräti 72 kappaletta jo. Tapahtuman formaatti on vuosien varrella vakiinnuttanut muotonsa, mutta pientä hienosäätöä siihen tehdään vuodesta toiseen. Suosittelenkin siis antamaan palautetta nyt sekä vastaamaan syksyllä 4. kertaa tehtävään cmkyselyyn, jotta saadaan tapahtumasta entistä paremmin yheisömanagereiden tarpeita vastaava. Jos palautetta antavat enimmäkseen "ne vasta-alkajat" tai "vain yritysten somemanagerit", niin onko ihme, jos tapahtuma vastaa parhaiten juuri heidän tarpeisiinsa?

 Jo 71 saatua #cmadfi-palautetta, mahtavaa! Saadaanko 100 rikki?

PS. Oletko sinä julkaissut CMAD:iin liittyvän postauksen, jota tässä ei mainita? Kerro!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...