Tuesday, January 28, 2014

CMADFI esitteli yhteisömanagereille sopivia työkaluja

Huh! Nyt se on sitten ohi, CMADFI nimittäin. Etukäteen jännitin eniten sitä, miten alun työkaluesittelyhässäkästä selvitään: meillä oli 15 firmaa ja puoli tuntia aikaa, eikä yhtään aikaa sopia nuoteista etukäteen paikan päällä. Kaikki sujui kuitenkin oikein hienosti ja osio sai paljon kiitosta jälkikäteenkin: sen kestoa pidettiin sopivana ja antia hyvänä. Hauskoja kohtaamisiakin lavalla sattui, näin mm. ensimmäistä kertaa Flocklerin  +Toni Hopponen, verkossahan me olemme viestitelleet varsin tiiviisti www.cmad.fi-sivuston tiimoilta viimeiset kuukaudet.
Yritykset pitivät aika tarkkaan kiinni 2 minuutin aikarajastakin, ja nyt lienee sopiva hetki paljastaa "salaisuus", jolla Ulla Konkarikoski päivän Kello-Kaisa -urakastaan niin hienosti selvisi:
Kuulin nimittäin paljon palautetta siitä, etteivät ihmiset ole koskaan olleet seminaarissa, jossa aikataulu olisi pitänyt näin hyvin ja Ulla tiesi siihen syynkin: konetta uskotaan paremmin kuin ihmistä. Esiintyjänä appsia oli mukava seurata, ajan kuluminen ei tullut yllätyksenä ja aina tiesi hyvin, milloin voi ottaa lisää kysymyksiä yleisöltä ja milloin tiivistää tahtia.

Kokosin äsken kaikki työkaluesitykset Storify-koosteeseen ja yllätyin samalla siitä, miten monta kertaa kyseinen stoori on jo ehditty vuorokaudessa selata: 900 menee rikki ihan näillä hetkillä.
Tutustu lisää työkaluhetkeemme:Kiitos vielä kaikille työkalujaan esitelleille, toivottavasti päivä oli antoisa myös teille!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...