Wednesday, May 11, 2011

Päivässä someen Piilotetun aarteen kautta

Ei taida olla yllätys, että tykkään kovasti työstäni, varsinkin yhdestä tuotteestani, joka tuntee nimen Päivässä someen. Nyt avasin tämän tuotteen sisällön SlideSharessa, muille tuotteille pitäisi tietysti tehdä sama juttu mahdollisimman pian... Kalvojen kuvat ovat etupäässä ystäväni Sini Kemiläisen käsialaa, poikkeuksena Marimekon tarjotin -kuva, jonka olen itse ottanut nukkekodistani. Arvostan kovasti Sinin visuaalista silmää, ja olenkin oppinut häneltä paljon esitysten teossa, mutta mielelläni otan vastaan parannusehdotuksia.


Päivässä someen -työpajojen pitäminen on haastavaa ja hauskaa, päivän alussa kukaan ei tiedä mihin vielä päädymme ja usein meillä on enemmän ideoita kuin ehdimme toteuttaa. Pidämmekin tiukasti mielessä käytössä olevat resurssit, sillä on turhaa avata some-palveluita, joihin kukaan ei koskaan ehdi tuottaa sisältöjä. Aikaa pitää varata myös kanavien "päivystämiseen". Päivän päätteeksi hengästyneitä olen sekä minä että osallistujat, minä siksi, että pidän mahdollisimma kovaa vauhtia yllä ja osallistujat siksi, että asiaa tulee niin paljon lyhyessä ajassa. Taatakseni tyytyväiset asiakkaat olenkin luvannut perävalotakuun: autan asiakkaita somen kansssa myös työpajan jälkeen. :)

Tässä yksi esimerkki LinkedIn:iin saadusta Päivässä someen -asiakaspalautteesta:

“Johanna oli tehnyt paljon esityötä Some-päivämme eteen. Päivän aikana saimme hyvän käsityksen, miten meidän pienenä yrityksenä kannattaa esiintyä Somessa. Johanna lupasi myös tarkkailla meidän ensiaskeleita Somessa, jotta kaikki etenisi kuten on sovittu. Johanna tekee Somessa mitä haluaa ja muut mitä osaavat! Suosittelen!"

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...