Monday, October 24, 2016

Ideoitiin #cmadfi-tapahtumaa Twitter-chatissa

Kuten viime viikolla kirjoitin, CMADFI-tapahtuman suunnittelu on melkoinen himmeli ja häkkyrä. CMADFI on myös pullataikina, yhteisö, joka kasvaa ja laajenee koko ajan. Teemme tapahtumamarkkinointia (ja tapahtumaan liittyvää tiedotusta, ideointia) joka kuukausi Twitter-chatissa (joka kuukauden 4. maanantai, laita heti kalenteriin) ja keväällä aloimme järjestää samoina päivinä myös #cmadfilounas-tapaamisia. Meillä on Facebookissa Yhteisömanagerit-ryhmä, jossa kerrotaan, mitä yhdessä leipomallemme pullalle kuuluu. Se, että ihmiset ovat tutustuneet toisiinsa livelounailla on (todennäköisesti) aktivoinut ryhmän keskusteluja.

Koska viime viikolla oli paljon kaikkea CMADiin liittyvää juttua (mm. pidettiin palaveri, suunniteltiin ilmoittautumislomaketta, ohjelmaa, puhujia ja jatkoja ja julkaistiin meille uudet nettisivut), en ehtinyt mainostaa tämän päivän Twitter-chattia niin paljon kuin yleensä ja mietiskelin, saankohan sinne ketään. Yllätyin iloisesti, kun chatista tulikin yksi tähän mennessä aktiivisimpia. Saatte toki tarkistaa Storifystä, josta löytyy jo 16 chatin koosteet, olenko oikeassa, mutta siltä se tuntui. Osansa tekee varmasti se, että chatilla on vakiintunut aika, mutta luulen, että cmadfilounas on tehnyt chattiamme tunnetuksi. Kiitos vielä Jalosen Juhalle, joka lounastapaamiset viime keväänä ideoi!

Kiireideni vuoksi ehdin ideoimaan chatin kysymyksetkin vasta eilen ja aikatauluttaa vasta tänään. Aikataulutus on muuten minulle hyvin tärkeä osa Twitter-chattia, ilman sitä en pystyisi olemaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, vaan hermoilisin vain sitä, muistanko kysyä seuraavan kysymyksen ajoissa.

Lue seuraavasta koosteesta, mitä me juttelimme ja liity meidän pullapoikien ja -tyttöjen (saako niin vielä sanoa?) seuraan vaikka seuraavaan chattiin. Kooste kannattaa mielestäni katsoa Storifyssä, tänne blogiin laitan siitä tuommoisen slideshow-muotoisen koosteen, joka näyttää kyllä upotettuna kivalta, muttei näytä kaikkia sisältöjä kunnolla. Tässä siis linkki.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...