Wednesday, August 17, 2016

#cmadfi-lounas ja -chatti ma 22.8.16

Ensi maanantaina järjestämme yhteisömanagerilounaan Helsingissä ja Tampereella. Voit ilmoittautua lounaille Yhteisömanagerit-Facebook-ryhmässä olevista eventeistä. Kyseisessä ryhmässä saavutettiin muuten juuri hauska etappi: 555 jäsentä :).

Lounasemänniltä on kysytty, onko kyseessä avoin tilaisuus. Jo vain! Sinun ei siis tarvitse olla itse yhteisömanageri, vaan riittää, että sinua kiinnostaa kyseinen aihe. Ja väärinkäsitysten välttämiseksi kerron vielä, että lounas on omakustanteinen, eli kukin maksaa oman lounaansa. Lounaan tunnus somessa on #cmadfilounas.


Lounaan jälkeen, kello 14 on vuorossa perinteinen #cmadfi-chatti Twitterissä. Tällä kertaa puhumme kolmatta kertaa tehtävän yhteisömanagerikyselyn kysymyksistä, seuraavan CMADFI-tapahtuman sponsoreista ja esiintyjistä sekä siitä, miten löytää parhaat somehäsät. Sinäkin voit ehdottaa kysymyksiä seuraavaan chattiin!

Osallistu chattiin näin:

  • seuraa chattia Twitter-haun avulla
  • kirjoita jokaiseen twiittiisi chatin tunnus #cmadfi
  • aloita twiittisi vastauksen numerolla V1, V2, ...
Kysymykset:

1. Kuka olet, mistä tulet?

2. Viime vuoden yhteisömanagerikyselyssä kysyttiin, millä osastoilla yhteisömanagerit työskentelevät. Suosituimmat vaihtoehdot olivat viestintä 37%, muu 31 %, markkinointi 26% ja myynti, asiakaspalvelu ja HR, kukin 2%. Mitä tuo mystinen "muu" pitää sinusta sisällään, eli missä osastoilla yhteisömanagerit työskentelevät useiten markkinoinnin ja viestinnän lisäksi?
3. Yhteisömanagerin  suosituimmat työtehtävät #cmkysely'n mukaan paljastuvat seuraavasta kuvasta. Mutta puuttuuko niiden joukosta joku?
4. Alan pikkuhiljaa kysellä sponsoreita seuraavaan #cmadfi-tapahtumaan, joka järjestetään 23. tammikuuta Tampereen yliopiston juhlasalissa. Millaisia sponsoreita sinä sinne haluaisit ja millaisia et?

5. Entä millaisia puheenvuoroja, puhujia tai esityksiä seuraavaan #cmadfi-tapahtumaan kaipaat?

6. Jalosen Juha halusi vielä kysyä tämän chatin osallistujilta käytännön vinkkejä siihen, miten Twitteristä tai Instagramista löytää parhaiten toimivat häsät. Mitkä on sun salaiset aseet?

Muoks 22.8.2016:
Chatin kooste lisätty


No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...