Monday, September 28, 2015

Tubettajien roadtrip Napapiirille Jaffan kanssa

Kuten kerroin, kävin viime viikolla Lapissa. Siksi tuntui erityisen hauskalta seurata viikonloppuna Instagramista (ja vähän Snapchatistakin) Somen avaimista minulle tutun Eetu Pesosen (eeddspeaks) ja muiden Suomen huipputubettajien automatkaa samoissa maisemissa. Matkaan heidän sponssasi Hartwall, joka markkinoi tempauksella Napapiirin Jaffa -juomaa ja sai mm. Kuopion R-kioskille satoja nuoria.

Hartwallin tiedotteessa kerrotaan tempauksesta näin:

1 auto, 4 tubettajaa ja 840 kilometriä halki Suomen 
Napapiirin Jaffa -kampanjassa toteutetaan myös ennennäkemätön sosiaalisen median sankaritarina, kun neljä Suomen suosituinta tubettajaa – EeddspeaksKrouppiMiisas ja Soikku – lähtevät matkalle kohti Napapiiriä. Koko matka dokumentoidaan videoilla, jotka avautuvat YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä. Fanit voivat seurata lempitubettajansa matkaa Napapiirille reaaliaikaisena, kommentoida, osallistua haasteisiin ja ohjata tarinan kulkua. Matkan varrella myös pysähdytään eri paikkakunnille, joissa voi bongata matkaa tekevän Napapiirin Jaffa -auton tubettajineen. Kiertue toteutetaan juuri ennen elokuvan ensi-iltaa 26.-27.9.2015. 

Videoiden ja snäppien lisäksi Tube-starat ottivat reissun aikana myös paljon kuvia Instagramiin ja nyt #Napapiiri-häsän suosituin kuva on tämä kuva (joka on otettu aika kaukana varsinaisesta Napapiiristä) :


Kuva tulee varmasti vielä pitkään vastaan kaikille instagrammaaville ruskaturisteille ja muille Lapin matkaajille ja siitä vasta haaveileville. Ei hassumpi veto Hartwall!

Tässä roadtripin suosituimmat kuvat, joukossa muutama fanikuvakin:


Tubettajat "omivat" Napapiirin.Tämä tempaus saa toivottavasti sinutkin miettimään...

Minkä sanan sinä haluaisit somessa omistaa?

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...