Friday, September 18, 2015

Hyvästi Powerpoint, tervetuloa SlideShare & HaikuDeck


Tämä päivä on mennyt ensi viikon koulutusmateriaalien kimpussa niin, etten edes ehtinyt miettiä, mistä tämän viikon bloggauksen kirjoitan. No, asia ratkesi tällä kertaa itsestään, sillä SlideShare-koulutusta varten tein ihan uudenlaisen esityksen - SlideSharessa. Esityksiä ei siis tarvitse enää tehdä PowerPointilla, Keynotella, Libreofficen Impressillä tai vastaavilla työkaluilla - riittää, että on tili SlideSharessa ja jotain sanottavaa, loppu käy nopeasti Haiku Deckin avulla.

Haiku Deckillä tekemäni esitys käsittelee - mitäpä muutakaan kuin esitysten tekemistä Haiku Deckillä. ;) Parasta palvelussa oli kai se, miten nopeasti löysin tarpeisiini sopivat taustakuvat ja se, ettei esityksen ulkoasua tarvinnut muokata. Yhdelle kalvolle etsin kuvia Instagram-tililtäni, muut ovat valmiita. Kuvia olisi voinut hakea myös Evernotesta, Boxista, Facebookista, Flickristä, Picasasta ja Google Drivesta.

Uutta intoa sinullekin esitysten tekoon! Pääset tekemään haikuja esityksen viimeiseltä sivulta (minä en ko. sivua lisännyt, se tulee automaattisesti kaikkiin haikuihin). Jätä kommentteihin linkki haikuusi, jos sinäkin innostuit kokeilemaan.


No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...