Friday, September 6, 2013

Vizify tekee Twitter-tilistä videon ja kokoaa yhteen some-profiilit


Kurkkasin äsken Pauliina Mäkelän esityksen miten näkyä verkossa ja sain siitä inspiraation tehdä itselleni tilin Vizify-palveluun. Vastaavanlaisia omia nettiprofiileita (some-tilejä ja muita nettisivuja) yhteen kokoavia palveluita on paljonkin ja aikojen kuluessa minäkin olen avannut (ja hyvin pian unohtanut) "nettisivuprofiileja" erinäisiin yhteenvetopaikkoihin.

Aiemmista profiilipalveluista Vizify erosi siinä, että se tuntui helpolta ja visuaaliselta, jo pelkän wizardin avulla sai ihan näyttävän sivun aikaiseksi. Yhdistin siihen vasta Twitter-tilini, katsotaan nyt innostunko vielä muitakin (tällä hetkellä tarjolla on Facebook, LinkedIn, Foursquare ja Instagram) lisäämään.

Kenelle Vizify sopii?

Suosittelen Vizifytä aktiivisille some-käyttäjille ja blogggaajille, joilla ei ole omaa kotisivua, johon kaikki tärkeät linkit voisi koota. Yksinyrittäjät yleensä kokoavat työnsä kannalta oleelliset linkit kotisivuilleen, mutta työnantajat eivät useinkaan tarjoa työntekijöilleen vastaavaa tilaisuutta koota omaa nettipresenssiä käyntikortiksi organisaation sivulle, vaikka ehkä kannattaisi!

Vizifyn Twitter-statistiikkaa

Tämä Twitter-video oli kyllä kiva (harmitelin vain sitä, ettei sitä voi upottaa tänne, palvelu haluaa meitä vierailemaan sivuilleen ymmärtämättä, että upottamisen salliminen voisi tuoda heille paljon enemmän näkyvyyttä). Video tehtiin automaatin avulla kokoamalla siihen suosituimpia twiittejä ja twiiteissä olevia kuvia. Siinä oli mukana myös statistiikkaa, joka paljasti minulle uudella tavalla Paperli-lehtien merkityksen nettinäkyvyyteeni: kolme eniten minun kanssani kommunikoivaa twiittaajaa ovat ihmisiä, jotka kiittelevät minua Paperli-maininnoista monta kertaa viikossa.

Ja tässä se Pauliinan esitys:

Missä sinun nettikotisi sijaitsee? 

Minulla on se Piilotettu aarre. ;)

1 comment:

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...