Friday, April 24, 2015

SuomiTuben edelläkävijäkaupungit

Terveisiä Oulusta, jossa olin pari päivää somen merkeissä. Oulun kaupungilla pidin Kunta @ YouTube-koulutuksen (joka kuuluu siis räätälöityjen Organisaatio @ some- koulutusteni joukkoon).

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun jokin kunta tilasi minulta nimenomaan YouTubeen keskittyvän somekoulutuksen (aiemmin olen pitänyt eri kunnissa sekä yleisiä somekoulutuksia, joissa käsitellään kaikkia someasioita, sekä mm. Twitteriin, blogeihin, wikeihin ja Facebookiin liittyviä koulutuksia) - ja mikäs sen sopivampaa kuin se, että tilaajana oli Oulu, joka on muutenkin monella tavalla somen ja YouTuben edelläkävijä Suomessa.

Vahvistaakseni mutu-tuntumaani Oulun edelläkävijyydestä tein koulutusta varten pienen selvityksen siitä, miten Oulu pärjää YouTubessa muiden suomalaisten kaupunkien joukossa. Selvityksestä paljastui yllättäviä asioita ja löysin myös joukon kaupunkikanavien viraalivideoita (jotka keräsin Piilotetun aarteen uudelle Kuntasome-soittolistalle).

Katso siis seuraavasta setistä kuuluuko sinun kotikaupunkisi YouTuben edelläkävijöiden joukkoon:Minua ilahdutti se, että eräs varsin pieni kaupunki nousee hyvin esille - joskus menestys YouTubessa vaatii siis vain rohkeutta ja tilaisuuteen tarttumista :).

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...