Wednesday, February 20, 2013

Miksi kannattaa maksaa LinkedIn-tilistä, osa 2

Otin vastikään käyttööni LinkedIn:in maksullisen Premium-tilin, juttu, jota on pitänyt kokeilla jo pitemmän aikaa. Mutta uusien LinkedIn-koulutusteni takia piti nyt aktivoitua. :)

LinkedIn on siitä harvinainen some-palvelu, että se on osannut kaupallistaa tuotteensa, maksamalla jäsenyydestä saa käyttöönsä hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Premium-jäsenet tunnistaa palvelussa kultaisesta ikonista (jota tosin ei ole pakko käyttää, ks alla). Työnhakija-tilistä maksaneet taas voivat ottaa käyttöönsä Job seeker -badgen, joka erottaa heidät joukosta esim. hakujen yhteydessä.

Maksullisen tilin omistajat voivat myös liittyä OpenLink -verkostoon. Verkoston jäsenet voivat lähettää toisilleen rajattomasti ilmaisia InMail-viestejä. Hämmästyksekseni huomasin, ettei kukaan 925 kontaktistani ole vielä OpenLink-verkostoon liittynyt, luulisi että joku toinenkin someasiantuntija olisi juttua kokeillut. Saapa nähdä onko tuosta verkostosta jatkossa minulle hyötyä.
3 comments:

  1. Hei Johanna, mä haluan vastauksen kysymykseen! :D Karkasiko tää julkaisuun liian nopeasti?

    ReplyDelete
  2. Siis vastauksen otsikon kysymykseen :). Ei karannut, yritän opetella kirjoittamaan myös lyhyempiä postauksia. Näin lyhyellä kokemuksella en osaa sanoa mitä hyötyä erilaisesta badgesta ja OpenLink-verkostosta on, mutta raportoin kokemuksia tässä sarjassa kunhan asia valkenee.

    ReplyDelete
  3. Ok. Arvostan kokeilua. Ja ymmärrän. Mut vähän vois olla pidempiä ;)

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...