Thursday, May 31, 2012

Uudelleenkäytön tulevaisuus seminaaria liveraportoimassa

Viime viikolla olin liveraportoimassa asiakkaani Kierrätysverkon Uudelleenkäytön tulevaisuus -seminaaria Sitralla Helsingissä.

Iltapäiväseminaarissa olivat puhumassa

Harri Välimäki, toimitusjohtaja, Kierrätysverkko Oy: Uudelleenkäytön uusi aikakausi 
Arto O. Salonen, KT, kestävän kehityksen tutkija: Nykyinen kulutuskeskeisyys ja hyvinvointi
Vesa-Matti Lahti, Sitran johtava asiantuntija: Jakamistalous
Tony Tavi, Suomen Yhteiskunnallisten yrittäjien yhdistysen hallitusjäsen: Yhteiskunnallinen yrittäjyys – inhimillinen liiketoimintamalli

Mitä liveraportointi sitten käytännössä tarkoitti?

Kaikki kiinnostuneet eivät mahtuneet seminaariin, joten heille haluttiin tarjota mahdollisuus osallistua etänä. Raportoinnin avulla tietoisuus seminaarin asioista levisi osallistujien verkostoille. Kierrätysverkolla on enemmän tykkääjiä Facebookissa kuin seuraajia Twitterissä, siksi seminaariraportoin ensi sijassa Facebookiin. Twitterissäkin keskustelua syntyi, ja siitä tein Storify-koosteen: Ahaa, tarinasta tuli niin pitkä, ettei se näkynyt kokonaan, katso loput Storifyssa.

Liveraportointi oli rankempaa kuin muistin, sillä se, että raportoi jotain itselle ja omalle verkostolle on ihan eri asia kuin se, että raportoi asiasta kiinnostuineille kaiken mahdollisen. Mutta mielenkiintoista se oli, varsinkin kun aihe on lähellä omaakin sydäntä. :)

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...