Monday, April 21, 2014

Kukon tuima katse ja Instagramin minivideot

Tein eilen ensimmäisen Instagram-videoni - pääsiäisen kunniaksi pikkukanalasta :). Insta-virrassani minivideot liittyvätkin usein eläimiin (tai luontoon tai maisemiin), Robin käyttää niitä usein myös tiedotukseen, jokusen some-vinkkivideon olen myös nähnyt. Biisonimafian Kaitsu taas mainostaa välillä YouTube-videoitaan Instagram-videoilla, teaser-tyyliin :).

Instan videot ovat hyvin lyhyitä ja ne tehdään ns. livenä, kuva liikkuu aina kun "nappi" on pohjassa, kuten tuosta pätkästäni voit huomata. Siinä on muutama "leikkaus", eli kuvaan välillä kanoja, välillä komeata ruskeaa kukkoa, joka näyttää lopussa poseeraavan minulle. :) Kun video on valmis, siihen voi valita myös jonkun tyylin, samaan tapaan kuin kuviinkin.

Tuollaisia minivideoita voi tehdä myös Twitterin omistamaan Vineen, Instagraminhan omistaa Facebook.

Oletko sinä nähnyt (tai tehnyt itse) pikkunäppäriä minivideoita, joissa on ollut hyvä idea?

Mukavaa pääsiäismaanantain jatkoa ja kuvausintoa!

2 comments:

  1. Kukkuu! Kohtahan kaikilla välineillä voi tehdä kaikkia asioita :-). Testasin itse yhdeltä istumalta instavideoita ja helppoa oli kuin heinänteko: http://instagram.com/p/mmzjgRFZ9-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva video. :) Nii-in, työkalut alkaa muistuttaa toisiaan ;). Tuleekohan Instaan vielä tekstipäivityksetkin ;). Tai tokihan niitä voi tehdä jo nyt esim. ruutukaappausten avulla.

      Delete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...