Monday, October 22, 2012

Miksi kannattaa maksaa LinkedIn-käytöstä, osa 1

Minulta kysytään aina välillä, onko minulla LinkedIn:in maksullinen Premium-tili. Ei ole, sillä ainoa juttu mikä minua on tähän mennessä kiinnostanut on se, ketkä profiiliani kurkkivat, ja siitä ilosta en ole valmis 7€  kuukaudessa maksamaan (näenhän sentään 5 viimeisintä kurkkijaa ilmaiseksi joka päivä).

Nyt minulla on tuore esimerkki siitä, mihin maksullista tiliä voi käyttää. Sain nimittäin viime viikolla LinkedIn InMailin kautta personoidun kutsun Tanskassa järjestettävään sosiaalisen median seminaariin. Kutsu oli varsin houkutteleva:Hello Johanna,

Given your remit and experience, I thought you might find our international conference for digital professionals interesting. It takes place November 6-8 in Aarhus, Denmark.

Some relevant, cutting-edge presentations about Social Media:
http://aarhus12.jboye.com/tag/social-media/

If you would like to attend – please follow this link for pricing info and registration:
http://aarhus12.jboye.com/sign-up/

Feel free to contact me for additional info.

See you at the conference!

Best regards,

Jesper Seiersen
J. Boye
jboye.com
Kiinnostuin asiasta sen verran, että tutkin mm. seminaariohjelmaa, vaikken ehdi nyt Tanskaan lähteä. Maksullinen Premium-tili siis mahdollistaa InMailien lähettämisen tuntemattomille ihmisille. Ne ovat paljon tehokkaampia kuin tavalliseen sähköpostiin lähetetyt viestit, sillä ne ovat harvinaisempia eikä niitä lähetetä turhaan. Siitä pitää huolen LinkedIn: Business-tilillä (alk 18,40€/kk) tuollaisia maileja voi lähettää kuukaudessa vain kolme kappaletta ja BusinessPlus-tililläkin vain (alk 36,84€/kk) kymmenen.

Onko sinulla maksullinen LinkedIn-tili ja mihin sinä sitä käytät?
PS. Jos joku teistä innostuu menemään Tanskaan tämän bloggauksen seurauksesta, kerro siitä!

2 comments:

  1. Nokkelaa LinkedInin käyttöä Januksen joukoilta. Hyvä postaus sulta myös - ja muutenkin hienoa, että LinkedInin ammattimaiseen ja hyödylliseen käyttöön keskitytään some-kouluttajien keskuudessa. Joku LinkedIn on ihan oma maaimansa kuitenkin, mutta ei se silti mitään rakettitiedettä ole. Some-kouluttajissa tarvitaan ehdottomasti tällaista asioiden selkeyttämistä ja suoraa puhetta siitä mikä on järkevää ja mikä ei.

    Voin myös suositella tuota seminaaria myös kotimaisille yleisöille. Itse olen tosin ehkä tänä vuonna vähän jäävi sanomaan kun olen myös web content management trackilla puhujana.

    ReplyDelete
  2. Kiitos Perttu. Olisipa ollut hauska nähdä sinut oikein ulkolaisella lavalla. :)

    ReplyDelete

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...